Mi a véleményetek az ikrek csillagjegyű lányokról?
két énjük???
idióta!
az akizofrénia. okoska
"nem aztkérdezem milyenek, a véleményeteket a jellemzőikről."
ha igaz az amit írtak előttem (ezt persze kötve hiszem), akkor a véleményem a jellemzőkről:
csalfa: az nem jó
hisztisek: az se jó
bújósak: az jó
A legjobb barátnőm :)
Egyet tudok kiemelni, amivel Őt jellemezhetném, és ezáltal az ikrek lányokat talán: TOLERÁNS!!
:) imádom
Skizók
ebből kifolyólag hatalmas csalódást tudnak okozni.
Nekem is ikrek a legjobb barátnőm és én is csak belőle tudok kiindulni:
Vicces,de mindig őszinte.Szingliként bulizik,flörtöl viszont ha párja van akkor hacsak tudja vele tölti az idejét.Könnyen beilleszkedik egy új társaságba de mindig tudja kik az igaz barátai és kitart mellettük.Nagyon ritkán vágyik egyedüllétre inkább társasági ember. Nem cicomázza magát túl de szeret jól kinézni. Bevállalós ha hülyeségre vetemedem ő mindig fogja a kezem. Leginkább egy felszabadult emberként tudnám jellemezni aki nem vágyik arra h a középpontba legyen.És igaz abból h ikrek adódik h nagyon hangulatember.De ezt meg lehet szokni és csak ritkán várja el h hozzá alkalmazkodjanak a többiek.
remélem tudtam ezzel segíteni.BÚÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!