Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed Szűz csillagjegyű lányokról? Milyen volt velük a többi kapcsolatodhoz képest? 19/f
Ez most komoly ?
Te csillagjegy alapjan valasztasz part magadnak ?
Ha teszemaszt a csaj Oroszlan,es hozzad nem passzol mit mondasz<< Boccss,de a Venusz a Jupierben all,ezert nem jarhatunk egymassal ?
URISTEEEN$$
Szia!
Ha már ennyire kíváncsi vagy mit írnak a szűz jegy szülöttéről nézz meg egy horoszkópos oldat. Ott találsz sok-sok infót. Amúgy meg tényleg ne a csillagjegy alapján válasz. Nem minden igaz amit ott leírnak. Az igaz amit általánosságban írnak a szűz szülöttről. Én is abban a csillagjegyben születtem. De én idősebb vagyok tőled. 29/N
Az én csillagjegyem is szűz,a páromé vízöntő. A horoszkóp szerint nem jövünk ki jól, mert a vízöntő szabad jellem, a szűz pedáns, rendmániás. Ehhez képest már 1 éve együtt vagyunk, sőt együtt is élünk, és köszönjük szépen, nagyon jól megvagyunk.
Ennyit a horoszkópokról.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!