Egyértelmű, hogy lehet egy nő is Kos, mivel csillagjegy értelmében kérdezi.
Én Kos vagyok, úgyhogy ezt első kézből tudom megmondani neked, hogy a Kosokban is rengeteg a különbség és attól is függ, hogy a Kos csillagjegyüek intervallumában melyik felében született. A Kos lányok általános jellemzője az, hogy nagyon határozottak, borzasztó makacsak, ünfejüek nagyszerű társak mivel hűségesek viszont párkapcsolatban tudni kell, hogy a Kos mivel borzasztoan hangulatember, emiatt hatalmas ingadozásai vannak. Negatív, pozitív. Alapban nehéz természet egy Kos csillagjegyű személy, viszont többségenek nagyszerű a humora, lehet bulizni, szórakozni, nagyszájuak, törtetőek, nagyon hűséges barátok és kitartó társak. Büszkék ritkán fejezik ki az érzelmeiket, ellenben tettekben, cselekedetekben nagyon-nagyon tudnak szeretni, babusgatni... viszont ami nekünk Kosoknak előnyünk és egyben hátrányunk, az az hogy komoly életfilozófiákkal bírunk és míg azt állítjuk, hogy a barátság, szerelem nem arról szól, hogy én mit kapok mert akkor az már nem is az igazi, mégis fentáll az, hogy nah tudod mit? Amennyit adsz annyit kapsz! Tehát a tiszteletet az odafigyelést nagyon elvárjuk mert cserébe mi is megadjuk.
Személyiségbelileg nagyon erős jellemüek, kitartóak nagyon sok a jó ellenben a rossz tulajdonságuk is. Nagy körvonalakban ezek a főbb jellemvonásaik de ezt kikell, hangsúlyoznom, hogy egy ember személyiségét nem csak a csillagjegy a zodiákus az ami meghatároz emiatt lehetnek, sőt biztos vannak eltérések!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!