Mit gondoltok a bika lányokról?
A francba, meleg vagyok üsse kő bammeg!
Egyébként én bika lány vagyok. Én teljesen megvagyok elégedve ezzel.
egyik bnőm is az és én nagyon imádom.
elég bohokás,minden hülyeségben benne van.nagyon bele tudja élni magát a dolgokba.sajnos nem mindig áll ki mkellően magáért,inkább csenben marad.elég szórakozott tud lenni,de nagyon aranyos
hirtelen ennyi jutott eszebe
Én ismerek három bika embert, eléggé elütnek egymástól.
Az biztos, hogy a bika nők arca mindig nőies, gyönyörűek, az biztos. A testalkatuk inkább hízékony, gyakran tűnik a járásul slamposnak, sokat esznek, és néha tényleg tahó módon viselkedhetnek, nem mindig nőiesek. Viszont nagyon jóindulatúak, kedvesek, a biztonságra törekszenek, de ellenségnek igen csak veszélyesek, hihetetlen indulat tud belőle kirobbanni, ami nyers és pusztító, ezek ellenére ritkán gurul dühbe. Jó esztétikai érzéke van, természetesek és nincs bennük semmi mesterkélt, néha rendezetlenek, nem hazudik, nagyon kitartó, hűséges, és nem szívesen változtat a megszokott dolgain.
Azt, hogy szexmániások:)
És szeretik a szép dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!