Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfi-rák nő?

Halak férfi-rák nő?

Figyelt kérdés
Megismertem egy gyönyörű rák hölgyet. Akinek volt ilyen kapcsolata mit tapasztalt? Persze nem erre akarok alapozni, csak kíváncsi vagyok.

2012. júl. 4. 13:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia! Én halak jegyű vagyok, ahogy a kérdésben szerepel. Nekem is van egyébként rák jegyű szaktársam és tényleg hasonlítunk :D
2012. júl. 6. 10:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egykori bnöm nem hüseges, a ferjehez sem volt, es baratnökent sem volt "hüseges" baratnö, mint utolag megtudtam. (Egykori barataimnal beprobalkozott, amikor kapcsolatom volt velük.) Tulerzekenysege viszont teljesen igaz. Amit meg nem irtak: sztem nagyon ad a külsösegekre, mindig csinos. Sokaig azt hittem, jo baratnök voltunk, talan mert mindig meghallgatott es "lelkizesben" egy hullamhosszon voltunk. Bar ö nem volt nyitott ezoterikus dolgokra, mint en, de elfogadott igy, ugy eltem meg.

Halak nö

2012. júl. 6. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Rak no vagyok, szintugy rengeteget adok a kulsosegekre de en mindig ugy oldottam meg ennek az egyensulyat, hogy nem hivalkodo de megis feltuno legyen valami! :) ellentmondasos nem?haha..:) En is eleg piperkoc vagyok es szeretem a szep minosegi dolgokat! Erzekeny nem vagyok, de magambol kiindulva megis mindig jo tanacsokat adtam barataimnak akiket meghallgattam.. Szeretem a dolgok celjat nezni es sajnos elemezgetni a dolgok miertjet! Ebbe sajnos sokszor belebuktam (magamban) mert a kapcsolataim alatt akadtak ilyen idoszakok mikor egyzseruen elborul az elmem es 180fokot vesz a gondolkodasom hozzaallasom valamirol ha nem vagyok 100%ig biztos az adott dologban!

Nagyon fantaziadus vagyok, es megszallotja vagyok az erotikanak minden teren..... ragaszkodo, huseges de ha valamin sokaig eszem magam inkabb asztalt boritok es elmegyek ha van erre realis magyarazat ha nincs!

Imadom az otthonomat is szepitgetni, barataimnal is sokszor jartam pakolni takaritgatni ha nekik arra epp nem volt idejuk!haha:-D:-)

Imadok emberek kozt lenni! Bulizni, kirandulni, jarkalni... csak ugy!

Skorpio az aszcendensem.. oroszlan holddal....:-)))

22n

2018. szept. 25. 17:24
 14/14 anonim válasza:

Nem aktuális kérdés, de jól jöhet.

Rák nő vagyok. Kapcsolatban az ízig-vérig rák nő típus, aki végtelenül szeret, odaadó, nőies, titokzatos, szenvedélyes és családra, otthonra törekszik.

A tipikus rák nőnél egy a bökkenő, el kell nyerni a teljes bizalmát. Mindig éreznie kell, hogy továbbra is szereted őt. Biztonságban kell éreznie mgát különben előjöhet az aggódás hiszti, sírás, veszekedés formájában.

Egy szingli rák viszonyt ettől különbözhet első ránézésre. hajlamos lehet végletekbe menni, mikor nincs rendben az élete, mást mutatni magából, mint amilyen valójában. Például sokkal magabiztosabbnak, ridegebbnek, mint amilyen valójában.

Egy rák nőt úgy ismerhetsz meg igazán ha előtte elnyered a bizalmát (őszinteséggel, sok-sok mélly beszélgetéssel, szeretettel) ahhoz hogy felfedje neked szép lassan valódi szépségeit.

2019. jún. 4. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!