Egy halak férfi bak aszcendenssel és egy rák nő skorpió aszcendenssel milyen módon jöhet ki?
Szeretem a palacsintát.
SP voltam sziasztok
ui: Na akkor mehetek?
Nos szeretném elmondani hogy a horoszkópot sosem tartottam sokra, már ha a reinkarnációból indulunk ki akkor is hazugság, mivel biztos hogy egy személy nem mindig ugyan abban az időben fog megszületni mint előző életében, ám a lelke a viselkedése nem nagyon változik (ha változik a neveltetéstől és kortól függ)
Szóval nem lehet ezt így meghatározni véleményem szerint, viszont úgy annál inkább hogyha egy mély gondolatot arra szentelsz hogy vajon jól kijönnétek-e, milyen a stílusa, és neked milyen.
De várj, várj, várj egy picit, az nem merült még fél benned, hogy annak a sok kis trollnak van igaza, és csak hosszútávon megakarnak óvni a nyilvános megszégyenüléstől?
Ennyi ember már nem tévedhet...
Nem semmi nő lehet. A skorpió érzéki,és titokzatos, néha már már kegyetlen,és rideg, nem mutatja ki,mit érez. A rák hasonló,azzal a különbséggel,hogy sokkal ragaszkodóbb,ugyanolyan érzelmes,és érzéki mint a skorpió,de ő mer gyengének is lenni. A rák a legnőiesebb jegy, szóval elég kontrasztos lehet a barátnőd,de az biztos ,h izgalmas karakter.
Mivel halak vagy,elég lagymatagnak számít,de az ágyban kétség kívül jól megértitek egymást,te hagyod magad,ő pedig irányít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!