Minek a kovetkezteben un ra a skorpio ferfi a vizonto no parjara? Mik az unalom a jelei?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 00:22
1/8 anonim válasza:
Azért, amiért a Bak, Bika, Mérleg stb. srácok unnak rá a partnerükre. Amiért általában a férfiak ráunhatnak egy nőre. Nem horoszkópfüggő.
2/8 anonim válasza:
Akkor un rá, ha túl sok vizet önt.
3/8 A kérdező kommentje:
jol van jol van:)) ertem en!
2012. máj. 24. 06:59
4/8 anonim válasza:
Általában a szenvedélyesség elmúlása az ok.. Vagy bármi más. Nem horoszkópfüggő.. -.-"
5/8 A kérdező kommentje:
koszonom valaszaitokat
, igazatok van:)
2012. máj. 24. 21:54
6/8 anonim válasza:
szerintem (hha már a horoszkóp témába akarsz belemenni) a skorpió férfiak csak simán őrültek, tüzesek :D egy vízöntő nőre pedig higgadtság, olykor ridegség jellemző. ha engem kérdezel, nem éppen a két legjobban összeillő jegy...
7/8 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nem kérdezett. Talán érti, hogy nem szabad az alapján párt választani, hogy a leendő após/anyós mikor felejtett el védekezni.
8/8 anonim válasza:
Az unalom jele, legalábbis nálam, hogy minden iránt érdeklődést mutatok, ami körülvesz... kivéve azt, amit unok. :) Tiszta dekoncentrált leszek, ha unok egy kapcsolatot.
Skorpió nő vagyok, és szegény ex-barátomnak, aki történetesen vízöntő, sikerült a fentieket megtapasztalnia. Megfontolt, örökké racionális, visszafogott mind kívül, mind belül - az általa képviselt két lábon járó mesterséges intelligencia nem nekem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!