Ha szellem van a hazban, hogy lehet eszrevenni? Milyen jelei vannak?
1.Kérdező: visszakérdezek, hátha a válaszon gondolkodás közben, megnyugtató eredményre jutsz: Miért van az, hogy ilyen szellemjárás CSAK azoknál fordul elő, akik HISZNEK BENNE? ?
2.A telefonos ijesztés nagyon rossz lehet: ki tudnád este /éjjel kapcsolni a telefonodat?
A telefonos zaklató biztos valamelyik ismerősöd, akinek megemlítetted a fent leírtakat. Gondolja jó poén... :S
Érdekes az amit írsz, de a szellemek helyett először valami emberi tényezőre kellene gondolni.
Egyedül élsz?
Nincs senki rajtad kívül a lakásba aki ily módon akar tréfát üzni veled?
Vagy esetleg exnek vagy bárki másnak a rokonságból, akár ismerőkök közül nem lehet kulcsa valakinek?
A szellemek előtt én egy "beteg" emberre gondolnék először, pedig spirituális beállítottságú vagyok.
Én szellemvadász vagyok sok mindennel találkoztam és sok mindent tudnék mondani de szerintem próbálkoz szenteléssel
Ha valami kérdésed van akkor írj ide: csf95@citromail.hu
Viszont ha telefonon zaklatnak akkor menj a rendőrségre és tegyél feljelentést ismeretlenre és hogy félsz, meséld el mind azt amit tapasztaltál a kutyádnál
De egyébként a kutya reagálhat a Te ok nélküli félelmeidre, mert az állat megérzi ha félsz, ha beteg vagy, de azt is ha valaki jön haza felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!