Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha szellem van a hazban, hogy...

Ha szellem van a hazban, hogy lehet eszrevenni? Milyen jelei vannak?

Figyelt kérdés
Az en esetem nem hasonlit ahhoz,hogy kopogtatnak szellemek,stb,biztos lehet esszeruen is magyarazni,de valahogy megis kiraz a hideg az egesztol.Szoval,nemreg kezdodott,hogy ejjelente pontban haromkor felebredek,hangokat is hallok,furakat,de mostanaig nem gondoltam hogy jelent valamit,nem tulajdonitottam neki jelentoseget,egesz mostanaig,mikor harom helysegben is egyszerre felkapcsolodott a villany nappal,fura szikrazos hang kozepette,es a kapcsolok rendesen fel voltak nyomva.Egy pohar a szekrenyben magatol eltort,de a darabja teljesen mashol volt,lehetetlen hogy odakerult.A kutyaim tobbszor furan viselkedtek,elbujtak csak varatlanul,ok nelkul,es reszkettek,pedig nem volt semmi amitol megijjedhettek.Es a hab a tortan,hogy pont most,ezek utan mar ketszer is keso este valaki felhivott titkositott szamrol,es ijjeszto hangokat produkalt benne,mondjuk ez biztos hogy valaki ijjesztgetni probal,csak olyan rossz hogy pont most,es senkinek nem mondtam el ezt,hogy amiatt vcsinalhatja most valaki,de borzaszto,hogy nem eleg hogy felek,meg az uj zaklatom is most kell ijjesztgessen.Szoval kb ennyi,lehet hogy szellem van a hazban,vagy ezek a jelek nem utalnak erre,csak puszta veletlen,es valahogy megmagyarazhato?Vagy?Legyszi irjatok.
2011. nov. 9. 08:38
1 2
 11/20 anonim válasza:
Hát láttad már a Para Activity (paranormális aktivitás) (van egy másik is annak az a cime, hogy Újabb paranormális jelenségek) ott ugyan ez volt. Először még csak furcsa hangok, aztán a kutyus is furcsán viselkedett ugatott meg elmenekült stb. Szerintem próbáld meg kiűzni kérj meg egy szakembert vagy sózd be az ajtó, ablak nyílásokat vagy amit az egyik válaszoló mondott, hogy ha jó vagy távozz el ha rossz vagy kárhozz el. Írd meg mi történt. (amúgy a filmek végén, [nem tudom, hogy igazak-e vagy nem] mindig az van, hogy a nőnek [mert mindig a nőt kísérti a szellem] a párja meghal és ő meg rejtélyes módon eltünnik.)
2011. nov. 13. 15:05
 12/20 deus111 ***** válasza:
18%
Tedd le a drogot mielőbb!Szellemek nincsenek!ÉS NEM tényleg nincsenek!Ha lenénenk akkor egy megfogná a nyakam és nem tudnék ír3t9uz44hreighegklelg,slki3tehoweieorwiowjirziöu9jgrj
2011. dec. 16. 14:33
 13/20 gajda szilvia válasza:
szia.sajnos ez nem szelem lessz hanem démon.a szellemek nem tudnak kárt tenni vagy hozzádnyulni
2012. jún. 2. 13:44
 14/20 anonim ***** válasza:
Na de 5ös!!! Mi ez a diszkrimináció???? Néni szellem nem is lehet, csak bácsi?!
2013. dec. 21. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező a szellemeket nyugodtan kizárhatod a feltételezésedből. Minden lélek az első percekben eltávozik. Ha akarja ha nem akarja. Ha csak egy percre itt téblábolna a valóságban a Föld ereje lehúzza. Kivétel ha jó szándékból szeretne elköszönni egy élőtől, de az se több mint egy érintés és már el is távozik mert el kell indulnia az "utolsó-úton" amit minden léleknek meg kell tennie ahhoz hogy halhatatlanná válhasson és ne semmisüljön meg itt a valóságunkban. Ennyit a szellemekről.

Nem tudom mennyi idős vagy vagy milyen a házastársi kapcsolatod-- megbocsáss, azok alapján amit írtál.....hát.. de az élők között kell keresned azt, aki megbolondítani szeretne téged.

A világítás rendszerhez az olyan hibához legalábbis amit leírtál nem értek, de feltételezhető azt csak egy felnőtt ember beavatkozása okozta, a telefon hívásokat még inkább.

szóval ne majréz inkább nézz utána ki akar megbolondítani és miért? a telefont ellenőriztetni lehet ha mobilról kerestek és mindjárt meg van a tettes.

2013. dec. 26. 08:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ki kéne cserélni az áram vezetékeket a házban mert lehet hogy zárlatos!!nehogy le égjen a ház!
2014. jan. 3. 16:28
 17/20 anonim ***** válasza:
A 16 beírással értek egyet- különösen akkor okozhatnak problémát ha az áramfeszültség ingadozik, emelkedhet- mert nem valami hibátlan az áramellátó transzformátor a lakó körzetedben, vagy épp valaki megcsapolta a benne levő olajat ami szintén feszültség ingadozást okoz-- nálunk is volt ilyen- betelefonáltam, kijöttek és akkor derült ki hogy több lakásban is okozott problémát--s valóban az olaj probléma volt, valakik megcsapolták a transzformátornál.
2014. jan. 4. 17:30
 18/20 anonim válasza:
Halt már meg rokonod?Jó kapcsolatban voltatok?
2014. máj. 12. 15:18
 19/20 anonim válasza:

Én hiszek a szellemekben..Pont tegnap beszéltünk erről a témáról, egy olyan emberrel aki rengeteget tud a szellemekről. Pont meséltem neki, hogy eldőlt teljesen magától egy növény. (ajtó ablak zárva, nem is fújt a szél, rendesen kitámasztott virág, macska aludt mellettem, mindenki lefeküdt) szóval tényleg magától dőlt el.. És akkor tegnap ebéd közben mondta h tényleg van itt egy szellem.. Ugye a szemed sarkából látod őket mivel perifériás látásod van, de a szemed sarkában még pont tudják az emberek érzékelni ennek a "szellem világ", és a "tárgyi világ" kapcsolatát. És elsuhant egy ilyen fekete árny.. Ugye a szellemek azért nem az emberi világ reggelén aktívak mivel a szellem világban minden fordítva van, ott akkor van sötét, és mint az emberek, ugyanúgy a szellemek is félnek a sötétben, persze vannak kivételek.. Akkor maradnak itt lelkek ha tudatosan halnak meg. Vagy öngyilkosok lesznek, vagy nagyon lassú halált halnak, és tudják hogy meg fognak halni, mert akkor a lelkük nem abban a pillanatban szakad meg, mint amikor szörnyet halsz, hanem szépen fokozatosan átlép a szellemébe.. Ez olyan mint amikor mélyen alszol. Azt mondják akkor a lelked szét van omolva. És akkor van amikor valamiért a mély álomból hirtelen felébredsz, akkor így ugye először azt se tudod, hol vagy, ki vagy, mi vagy, de aztán a lelked fokozatosan össze áll és tudod már mi a szitu.. Van olyan is, hogy elmész mondjuk egy szellem járta helyre, ahol vannak lelkek.. Például gonosz lelkek. Képesek rád csimpaszkodni.. Konkrétan ahogy mondom. Ennek az a jele, hogy sokkal fáradtabb vagy, fura álmaid vannak, vagy a hátadon ilyen zúzódás szerű ujjbegynyi nyomok vannak..

Szóval ebből amit leírtam, kapcsolódik a te történethez, akkor remélem tudtam valamennyire segíteni.

2014. máj. 25. 08:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha eltört a pohár meg ilyenek akkor poltergeist vagy démon aza különbség a démon hozzád van kötődve tehát nem tudsz tőle szabadulni a poltergeist meg helyhez kötött rossz szellem viszont lehet, hogy csak nagy kamu az egész..
2017. ápr. 12. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!