Ha szellem van a hazban, hogy lehet eszrevenni? Milyen jelei vannak?
Tudod kérdező a szellemeket nyugodtan kizárhatod a feltételezésedből. Minden lélek az első percekben eltávozik. Ha akarja ha nem akarja. Ha csak egy percre itt téblábolna a valóságban a Föld ereje lehúzza. Kivétel ha jó szándékból szeretne elköszönni egy élőtől, de az se több mint egy érintés és már el is távozik mert el kell indulnia az "utolsó-úton" amit minden léleknek meg kell tennie ahhoz hogy halhatatlanná válhasson és ne semmisüljön meg itt a valóságunkban. Ennyit a szellemekről.
Nem tudom mennyi idős vagy vagy milyen a házastársi kapcsolatod-- megbocsáss, azok alapján amit írtál.....hát.. de az élők között kell keresned azt, aki megbolondítani szeretne téged.
A világítás rendszerhez az olyan hibához legalábbis amit leírtál nem értek, de feltételezhető azt csak egy felnőtt ember beavatkozása okozta, a telefon hívásokat még inkább.
szóval ne majréz inkább nézz utána ki akar megbolondítani és miért? a telefont ellenőriztetni lehet ha mobilról kerestek és mindjárt meg van a tettes.
Én hiszek a szellemekben..Pont tegnap beszéltünk erről a témáról, egy olyan emberrel aki rengeteget tud a szellemekről. Pont meséltem neki, hogy eldőlt teljesen magától egy növény. (ajtó ablak zárva, nem is fújt a szél, rendesen kitámasztott virág, macska aludt mellettem, mindenki lefeküdt) szóval tényleg magától dőlt el.. És akkor tegnap ebéd közben mondta h tényleg van itt egy szellem.. Ugye a szemed sarkából látod őket mivel perifériás látásod van, de a szemed sarkában még pont tudják az emberek érzékelni ennek a "szellem világ", és a "tárgyi világ" kapcsolatát. És elsuhant egy ilyen fekete árny.. Ugye a szellemek azért nem az emberi világ reggelén aktívak mivel a szellem világban minden fordítva van, ott akkor van sötét, és mint az emberek, ugyanúgy a szellemek is félnek a sötétben, persze vannak kivételek.. Akkor maradnak itt lelkek ha tudatosan halnak meg. Vagy öngyilkosok lesznek, vagy nagyon lassú halált halnak, és tudják hogy meg fognak halni, mert akkor a lelkük nem abban a pillanatban szakad meg, mint amikor szörnyet halsz, hanem szépen fokozatosan átlép a szellemébe.. Ez olyan mint amikor mélyen alszol. Azt mondják akkor a lelked szét van omolva. És akkor van amikor valamiért a mély álomból hirtelen felébredsz, akkor így ugye először azt se tudod, hol vagy, ki vagy, mi vagy, de aztán a lelked fokozatosan össze áll és tudod már mi a szitu.. Van olyan is, hogy elmész mondjuk egy szellem járta helyre, ahol vannak lelkek.. Például gonosz lelkek. Képesek rád csimpaszkodni.. Konkrétan ahogy mondom. Ennek az a jele, hogy sokkal fáradtabb vagy, fura álmaid vannak, vagy a hátadon ilyen zúzódás szerű ujjbegynyi nyomok vannak..
Szóval ebből amit leírtam, kapcsolódik a te történethez, akkor remélem tudtam valamennyire segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!