Mik a jelei az alfa állapotnak és hogy kell oda lemenni?
Figyelt kérdés
Megprobáltam alfába menni visszaszámoltam kb ötször 100tól, de nem történt semmi különös vagyis igen, mozgoképeket láttam ha koncentráltam a látoteremre de amúgy feszült voltam és az izmaim mindig meg akartak rándulni nem volt az alfaállapot!2012. jan. 2. 01:36
1/4 anonim válasza:
Nem kell így erőltetni, bizonyos tudat állapot kell hozzá.
Én legkönnyebben ha van szabad időm alvás után próbálok vissza aludni, kb.: 1 óra után már megy is.
2/4 Antimod válasza:
Ha mozgóképeket láttál, az már jó. Az izmaid a görcsös erőlködéstől feszülnek, meg az izgalomtól. Nem kell görcsölni, menni fog az anélkül is.
3/4 anonim válasza:
Számomra egyszerűbb 1-10 ig számolni, majd újrakezdeni.
4/4 anonim válasza:
Az alfa egy laza, nyugodt allapot. "Fejem, nyakam, mellkasom...stb vagy/ izmaim, lazuljatok el" - ezzel pl. felülröl lefele ellazithatod az összes testreszedet, izmaidat. A lenyeg nem azon van, amit mondassz, hanem a laza allapoton. Egyfajta befele nezes. Mindenki volt mar alfaban akaratlanul, minden elalvas elött, felebredes utan közvetlenül, ez a "nyomott", de kenyelmes, laza allapot az alfa. Akaratlagosan ugy tudod letrehozni, hogy nem azzal foglalkozol, alfaban vagy-e vagy nem, hanem valamire koncentralsz. Pl. elkepzeled magad a tengerparton, felidezel egy regi emleket vagy csak elkepzelsz egyet egy neked kellemes helyen. De akar ha csak felidezed a nappalidat, mi hol van benne, figyeld meg, hogy kicsit (kb 20 fokban) felfele nezel közben. Ilyenkor is alfaban vagy. Pont emiatt, mert ez nem egy különleges transzallapot, nehezen megfoghato, nem erdemes vele foglalkozni, alfaban vagy-e vagy nem. Csak ellazulni es csinalni, es mivel közben akaratlanul alfaban is vagy, akkor ugyis hatasos a dolog. Majd evek mulva (vagy akar joval elöbb!) ra fogsz erezni magadtol, miutan sokszor csinaltad, hogy pontosan milyen erzes neked az alfa. Addig is több a semminel, ha igy csinalod. Minel lazabban tudod venni, annal elöbb raerzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!