Rák, skorpió, bika, halak, bak, szűz jegyű lányok! Ismerkednétek egy halak jegyű férfival, aki 22 éves?
Figyelt kérdés
Egyetemista, sportol, olvas, értelmes hobbijai vannak, kivéve a bulizást. Kép nélkül. Csak kötetlen levelezésre. Szóval aki attól fél, hogy valami perverz camsexőrült lennék, az nyugodjon meg!:D2012. máj. 25. 21:17
2/16 anonim válasza:
bak csillagjegyű lány vagyok, az exem halak volt
szerintem a bakokat kihúzhatod a listáról, ha komoly kapcsolatot akarsz
nagy, elsöprő szenvedély az elsőtől az utolsó percig - de együtt élni tapasztalatom szerint képtelenség :)
3/16 anonim válasza:
szűz vagyok és a halak pasik a legjobbak :) nem ismerkedem, de ez nem ellened szól, a leírás alapján teljesen jó vagy :)
4/16 anonim válasza:
én szívesen folytatnék veled kötetlen levelezést :D
bika vagyok
19L
5/16 anonim válasza:
Nem, amíg horoszkóp alapján akar ismerkedni.
egy skorpió lány
(igen, lehet lepontozni)
6/16 anonim válasza:
Ikrek vagyok, és ez kérem szépen diszkrimináció. Még ilyet...
7/16 anonim válasza:
bak vagyok, az aszcendensem is az, halak a pasim, nem a legjobb párosítás
a bak lányoknak komoly, mélyérzelmű kapcsolat kell!!! :-)
mek-mek (vagy mit mond egy bak) :-)
8/16 anonim válasza:
sajnalom en nem vagyok a listan... pedig leveleztem volna veled:P
9/16 anonim válasza:
Halak lány vagyok oroszlán a párom, de kb. olyan mintha jegyet cseréltünk volna. :D Ne ez alapján ítélj!
10/16 anonim válasza:
#6-nak:
Én is diszkriminálva vagyok, de én nem is bánom!
(Egy skorpió fiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!