Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfi-rák nő?

Halak férfi-rák nő?

Figyelt kérdés
Megismertem egy gyönyörű rák hölgyet. Akinek volt ilyen kapcsolata mit tapasztalt? Persze nem erre akarok alapozni, csak kíváncsi vagyok.

2012. júl. 4. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
A rák nők - mint amilyen én is vagyok - szeretik biztonságban tudni magukat, gondoskodóak és szeretetteljesek, tökéletes támasza egy erős, magabiztos, céltudatos férfinak. Ne aggódj!
2012. júl. 4. 13:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó hír, köszönöm!
2012. júl. 4. 14:18
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha a horoszkopban döntök ezek a csillagallasok, tehat a szemelyisegük tipikus halak, ill rak: akkor 2 erzekeny ember. Erzekenysegben megertik egymast, de sztem hianyozhat a hatarozottsag, stabilitas (?).

(halak nö vagyok, voltak rak ffi partnereim, halak is.)

2012. júl. 4. 14:20
 4/14 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem bak az aszcendensem, és egy elég határozott ember vagyok, kitartó és céltudatos is, de ugyanakkor érzékeny is. Szüleim Kos-oroszlán páros, szóval még tőlük is örököltem dolgokat, de köszi a választ!
2012. júl. 4. 16:11
 5/14 anonim ***** válasza:
mindent bele!! sztem talál a 2 jegy.
2012. júl. 4. 18:25
 6/14 anonim ***** válasza:
Vigyázni kell a rák nőkkel mert letudják nyisszantani a himbilimbidet!
2012. júl. 4. 19:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Ha "humor" van minden van haver! Utolsó előtti köszönöm!
2012. júl. 4. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Mindkettő vízjegyű, sok a hasonló tulajdonság. Az egyik munkatársnőm is ilyen párosban él,a kapcsolatuk egyenlő az unalommal, mert mindig mindenre egyszerre gondolnak, egyszerre tesznek, olyanok mintha testvérek lennének. De nekik pont ez jön be.
2012. júl. 5. 12:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Én ezt nem mondanám unalmasnak, inkább harmonikusnak, de köszi a választ!
2012. júl. 5. 15:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Én Rák nő vagyok.Tudnod kell, hogy nagyon hűséges, családszerető, gondoskodó jegy.De (én legalábbis, nagyon érzékeny, sértődős, lelkis vagyok)vannak rossz tulajdonságai is, mint minden jegynek.

Csak hajrá!

Amúgy Te milyen jegyű vagy?

2012. júl. 6. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!