Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen nőre van szüksége egy...

(L) Bella (L) kérdése:

Milyen nőre van szüksége egy kos férfinak?

Figyelt kérdés
én skorpió lány vagyok
2011. szept. 21. 11:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
o-kosra
2011. szept. 21. 13:11
 12/20 anonim válasza:
100%
Olyanra, aki szereti őt, elfogadja, kedves, megértő, stb. Ez nem csillagjegyfüggő.
2011. szept. 21. 14:11
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Egy normális emberre aki tudja hogy nem a csillagjegytől függ az hogy összeilletek vagy sem.
2011. szept. 21. 14:42
 14/20 anonim ***** válasza:
egy nőstény kosra
2011. szept. 21. 15:01
 15/20 anonim ***** válasza:
28%

jajj,az nem jó sajnos,én is skorpio vagyok,volt kos pasim,most is kapcsolatban vagyunk,de túl nyers vagyok számára,meg állandoan le akart nyomni,én meg nem hagyom magam,ugyhogy megy a vívás állandóan.

a szex jó a kosokkal,de önzőek egyébként.

2011. szept. 21. 15:11
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
nyilas, oroszlán, vagy valamelyik levegő jegyűre. Azokkal illik össze
2011. szept. 21. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
64%

"a szex jó a kosokkal,de önzőek egyébként."

A rák és az ikrek is jó az ágyban, bár utóbbiak hamar elmennek, előbbiek meg nem szeretnek szex után meszélgetni. A tűzjegyűek mind önzőbbek egyébként, kivéve azok, akiknek a születési dátumuk alapszáma a 8-as. Azok nomálisak.

Skorpió nők sajnos keveset adnak az intim esztétikára, példát vehetnének a halak nőkről, mert ők alaposabbak ezen a téren.

A kos férfiak egyébként szeretik a fűszeres ételeket és a barna sört, nem úgy mint a légjegyű pasik, akik a csirkehúst szeretik és világos sört fogyasztanak.

5 éve foglalkozok asztrológiával és számmisztikával, diplomás jós vagyok.

2011. szept. 22. 09:50
 18/20 Skyra Diamonds ***** válasza:
Két ember összeillősége sok szempont alapján dől el. Nem elég hozzá csak a születési nap jegye. Meg kell nézni ezen kívül az aszcendensét, azankívül az is fontos, milyen jegyben van a holdja, a marsa, a vénusza. A többi bolygóállása sem nélkülözhetetlen, de ezek alapvetően meghatározzák a kapcsolat milyenségét.
2011. szept. 22. 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:

...és a karrierjüket, valamint a kedvenc ételeik ízvilágát.

Magyarul mindent az életükben.

2011. szept. 23. 09:13
 20/20 anonim ***** válasza:
nem bika nőre hanem 1 k*rvanagy bikaf*szra :D
2011. okt. 2. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!