Egy 19 éves férfinak napi hány óra alvásra van szüksége?
6 óra?
Büszke lehetsz rá hogy hogyan tudod pusztítani magad. Jobb módja nincs is! XD nem is éred meg kedves hozzászóló az 50 et ha így folytatod. napi minimum 8 óra ami kell. de van aki 10 órát igényel sőt van aki többet.
Szia!
A legjobb a 8óra alvás, az nem is sok de nem is kevés!
A lényeg az lenne hogy este 10kor már aludj mert az idegsejtek 10 és éjfél között regenerálódnak!
Nos ennek en is alaposabban utana neztem, messze nem jartok az igazsagtol. Nos Ferfiak eseten: 6-8 ora kozott ennel kevesebb vagy ennel tobb is rosz, faradtan kelsz ( ezert van az, h ha sokat alszol, jon megint, h aludjan ordogi kor). Ebbol az infobol azt szurtem ki, h a legjobb a 7 ora kicsi elteres nem problema. Nok eseten ugyanez csak +1 ora! Ez az informacio felnottekre vonatkozik. (21+) szoval a 19 nel nemtudom pontosan, h van de ez bisztos segit. Volt par korosztaly en mivel 21 vagyok ezert ezt olvastam el reszletesen. Gyerekeknek es oregeknel 1-2 oraval tobb volt kb. Ez a ketegoria 21 - kb 45 eves kor kozott van ( a 45 ben mar nem vok biztos de nem all messze tolle ez 100 )
Remelem segitettem mindazok szamara akik ezt elolvassak :)
En ezt alkalmazva teljesen kipihenten ebredek es ez egessz nap tart. Kar, h ezt onhibambom nem mindig tartom be :S De tenyleg ha betartom egy par nap utan erzodik a kulonbseg :)
Jo alvast mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!