50 éves férfinak milyen edzésterv ajánlott? 120 kg körüli és korából adódóan már ízületei sem a régiek. Egy lazább edzéstervre lenne szüksége, mert egy ledolgozott nap után nincs sok ereje és kedve még megerőltetnie magát.
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 22:45
1/6 Da puta madre válasza:
Érdemes lenne elmennie előbb egy sportorvoshoz, és ebben az esetben mindenképp vele beszélni. Más dolog, ha az ember ad tanácsot egy egészséges tizenévesnek, de az ő esetében jobb, ha szakember látja, és megmondja mit csinálhat, és mit nem!
2/6 anonim válasza:
Itt a kaját és a tápkieget kell rendbetenni először...
3/6 anonim válasza:
Mindenképp rendszeres sétával kell kezdeni, és csak utána komolyabb dologba belefogni. De egyébként valóban fontos lenne szakembert megkérdezni, aki látja az illető állapotát.
4/6 anonim válasza:
Szerintem viszont lazán lemehet terembe, ott meg tud kérdenzi egy edzőt, hogy mit ajánl, és neki is az első 1-2 hónapban csak 0 súlyos, HST-ket ajánlanék (Amúgy nem vagyok a HST híve, de az elején jó).
Emellett ízületjavító, tesztófokozó mindenképpen kelleni fog, vitaminok, és protein is alap...
5/6 Da puta madre válasza:
Ha csak edzőt kérdez, akkor az nem lát bele a testébe, nem tudja hol vannak kopások, amiről esetleg még maga sem tud. Egy fiatalnál kicsi a kockázat, még is sérülnek ők is, de nála ez fokozottan fent áll. Nála sokkal jobban felügyelni kell az egészet, főleg tudva, sok edző hozzáállása milyen, legyen azért egy orvosi vizsgálat.
6/6 anonim válasza:
én mindenképpen a hosszú sétákat javasolnám.napi szinten fél-egy óra tempós sétát.ez kíméli a legjobban az ízületeket,és hatásos is fogyás szempontjából,és némi állóképességet is ad.és persze az étrenden is változtatni kell,kicsit vissza kéne fogni a kalóriabevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!