Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire van szüksége egy férfinak egy párkapcsolatban?
Bár lány vagyok, de talán az én tanácsom is segít:
- nyugalomra (ha két napig nem keress, ne ess egyből pánikba, éa ne kezd el hívogatni)
- bizalomra (a féltékeny énedet rakd a szekrénybe - a pasik utálják a féltékeny nőket)
- megértésre (ha kínja van, és netán megered a nyelve, próbálj megértő lenni, de soha ne adj neki igazat, ha más véleményen vagy)
A legtöbb férfi szeret elkényelmesedni, viszont nem csípik az olyan nőket, akiknek nagyobb a mellméretük, mint az IQ-juk. Soha ne tagadd le önmagad előtte, merj vitázni (nem balhézni, veszekedni, hanem vitázni!), és állj ki saját magadért - ebből látni fogja, hogy te kemény nő vagy, olyan, aki nem hagyja magát, és éppen ezért több tűz lesz a kapcsolatban.
Persze, ezek a dolgok változóak, függ attól is, hogy milyen életkorú hímneműről van szó.
-szex
-bizalom (ez azt takarja, hogy ne telefonálgass, és ne nyúzzad a pasidat)
-megértés ( nagyjából ugyanezt takarja)
-kaja, tiszta zokni
Ennyire eccerű ez. Nem kell túlbonyolítani.
én 3 dolgot szoktam kikötni egy kapcsolat elején.
1: tudjon főzni
2: ne nyafogjon az ágyban
3: ne legyen féltékeny (szgépemre és egyéb kütyüimre sem :D )
Férfi léttemre az első hozzászólónak igazat adok teljes mértékben. Annyival kiegészíteném a dolgot, hogy személy szerint szeretem a kezdeményező nőket, akik határozottak. Szeretem azt, ha egy nőnek van saját gondolta, véleménye szinte minden téren. Magyarul legyen intelligens!
Nekem a humor és a jókedv is nagyon sokat számít, hogy tudja viccesen felfogni a körülötte zajló eseményeket.
B.P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!