Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire van szüksége egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire van szüksége egy férfinak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
3%
Szexre :D
2008. nov. 24. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Bár lány vagyok, de talán az én tanácsom is segít:

- nyugalomra (ha két napig nem keress, ne ess egyből pánikba, éa ne kezd el hívogatni)

- bizalomra (a féltékeny énedet rakd a szekrénybe - a pasik utálják a féltékeny nőket)

- megértésre (ha kínja van, és netán megered a nyelve, próbálj megértő lenni, de soha ne adj neki igazat, ha más véleményen vagy)

A legtöbb férfi szeret elkényelmesedni, viszont nem csípik az olyan nőket, akiknek nagyobb a mellméretük, mint az IQ-juk. Soha ne tagadd le önmagad előtte, merj vitázni (nem balhézni, veszekedni, hanem vitázni!), és állj ki saját magadért - ebből látni fogja, hogy te kemény nő vagy, olyan, aki nem hagyja magát, és éppen ezért több tűz lesz a kapcsolatban.

Persze, ezek a dolgok változóak, függ attól is, hogy milyen életkorú hímneműről van szó.

2008. nov. 24. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

-szex

-bizalom (ez azt takarja, hogy ne telefonálgass, és ne nyúzzad a pasidat)

-megértés ( nagyjából ugyanezt takarja)

-kaja, tiszta zokni

Ennyire eccerű ez. Nem kell túlbonyolítani.

2008. nov. 24. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
14%

én 3 dolgot szoktam kikötni egy kapcsolat elején.

1: tudjon főzni

2: ne nyafogjon az ágyban

3: ne legyen féltékeny (szgépemre és egyéb kütyüimre sem :D )

2008. nov. 24. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Férfi léttemre az első hozzászólónak igazat adok teljes mértékben. Annyival kiegészíteném a dolgot, hogy személy szerint szeretem a kezdeményező nőket, akik határozottak. Szeretem azt, ha egy nőnek van saját gondolta, véleménye szinte minden téren. Magyarul legyen intelligens!

Nekem a humor és a jókedv is nagyon sokat számít, hogy tudja viccesen felfogni a körülötte zajló eseményeket.

B.P.

2008. nov. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!