Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire van szüksége egy nőnek egy párkapcsolatban?
az elozot kiegeszitenem azzal hogy humorerzekre. szerintem nagyon fontos. legalabbis nekem. barmi van tudok nevetni, hiszen a parom allandoan felvidit. ha kell egy nagy veszekedes utan is kepes vagyok rohogni perceket, mert olyan aranyos...
aztan biztonsagra is szuksege van, tehat egy ferfi ne legyen nyamnyila anyam asszony katonaja... stb:)
sok sikert:D
éreztesse velem, hogy én vagyok a legjobb számára, hogy mennyire szeret. de legyen önálló, legyen egyéni véleménye, ne hódoljon be nekem csak azért mert nem akar veszekedést. ha valami nem tetszik, közölje velem finoman, ne legyen az h nem beszélünk meg semmit, aztán egyik napról a másikra elhagy, mert ez meg az nem volt jó bennem. legyen képes pár dologban megváltozni, de ne adja fel azt, aki.
hozzáteszem, hogy ezt mindet ki kell érdemelni, és csak akkor várhatom el ezeket a dolgokat, ha én is teszek valami hasonlót. az olyan lány, aki csak elvár, de semmit nem ad, nem érdemli meg azt, amire szüksége lenne.
arra hogy érezze ő az első számodra és ezt tettekkel bizonyitod is nem csak mondod neki mert az nem ér semmit.
arra hogy odafigyeljenek rá és arra is hogy ha tudod mi az amit szeret akkor azt megadod neki nem őneki kell kikönyörögnie esetleg burkoltan.
és persze amiket előttem írtak
Gyengédségre, megértésre, vigaszra, meghallgatásra, szeretetre, vágyai (nem feltétlen szexuális-fizikai)vágyai kielégítésére; arra, hogy Benne is megbízzanak, engedjék, hogy szeressen, vigasztalhasson, odafigyelhessen, és érezze, hogy nagyon fontos a Másiknak!
Egy idézettel élnék, ami az Elisabeth című musicalben hangzott el:
"Egy társ kell, egy barát, ki megvéd, ki átölel; ki megért és segít, ha vigasz, vagy tréfa kell..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!