Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a Halak jegyű...

Mit gondoltok a Halak jegyű nőkről?

Figyelt kérdés

Érdekelne,h ki mit gondol a Halak csillagjegyű lányokról.

Ha Neked is ez a csillagjegyed akkor illik-e Rád!

Rám sajnos,nem sajnos nagyon is illik.

21/L

2011. febr. 10. 10:22
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Szia!Én is halak jegyű nő vagyok,minden igaz rám,amit leírtak!!Milyen érdekes!!Sőt egyszer mondták nekem,hogy a Halak nem tudja életben tartani a cserepes növényeket,ez teljesen így van (nálam) akárhányat kaptam eddig,mind tönkre ment,hiába locsoltam!! :(:(

Viszont a férjem Vízöntő,az nagyon gáz??

2011. febr. 11. 08:21
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátnőm halak, szóval ne sértésnek vagy provokációnak vegyétek, amit írok, csupán ténynek (róla, és nem másokról!).

Humoros, ragaszkodó, de néha hajlamos kihasználni az embereket. Ha nincs kedve valamihez, nem vesz róla tudomást egyszerűen. Okos és ambiciózus, intelligens, művelt, érdeklődő. Szeret bulizni, a társaság középpontjában lenni. Hajlamos az önzésre és a társai figyelembe nem vételére. Mindenről lehet vele beszélni, megértő, bajban mindig segít. A jövőjét két lábbal a földön állva tervezi, de szeret álmodozni is. Művészi vénája is van. Könnyen esik kétségbe, bizonytalanságba, de hallgat a jó tanácsra és megfontolja mások véleményét.

Összességében nagyon könnyen megszerethető, nem olyan nehezen kiismerhető, és nem is hibák nélküli ember - de hát kinek nincsenek hibái? Ezzel együtt is nagyon szeretetreméltó :)

2011. febr. 11. 20:41
 23/23 anonim ***** válasza:

Utolsó előttinek.

Köszi, hogy ezt megtudhattam általad. Így már értem miért pusztulnak el a földes virágaim, mert aminek a gyökerét csupán vízbe teszem, azok meg élnek, mint hal a vízben:))

Röhejes, de ha földes virágot kapok és elkezd leépülni én megszabadítom a földjétől és egy beföttes üvegben szépen elvan.

2011. febr. 13. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!