Fiúk, lányok! Mit gondoltok a nyilas nőkről, milyennek találjátok a nyilas hölgy ismerőseiteket?
Tudom, hogy sok ehhez hasonló kérdés van és hogy ez a horoszkópos dolog egyesek szerint nem meghatározó, ezért kérdezlek saját tapasztalataitokból, hogy milyenek a nyilas jegyű hölgy ismerőseitek.
(Akit nem érdekel a téma, az legyen szíves ne szóljon hozzá...vagy végülis szóljon, ha unatkozik.:D)
Szia!
Én nyilas vagyok.
A legjellemzőbb rám az álmodozás valamint az,hogy nem hiszek a lehetetlenben. Úgy gondolom,hogy kellő kitartással bármi elérhető.Persze rengeteg olyan van,ami ennek ellenére mégse jön össze,olyankor más célt tűzök ki magam elé. A kihívásokat könnyedén veszem,nem vagyok egy szorongó típus. Röviden ennyi lenne,remélem segítettem valamit. Bár nem tudom ezek mennyire köthetőek a csillagjegyemhez.
Szia!
Köszi a választ, igazából én is nyilas lány vagyok és kíváncsi vagyok, hogy mennyi hasonló komment fog érkezni...tudod ilyen összehasonlításként, hogy látják mások a nyilas ismerőseiket és mennyi lesz az átfedés.:)
Mégegyszer köszi.
:)
A párom is szűz és szokta mondani, hogy nem vagyok "egyszerű".
A Nyilas nő nem egyszerű..
Én nyilas pasi vagyok, és a nőm is nyilas.
Amint megpróbálod lekötni valamivel menekülni kezd, szóval van kihívás a nyilasokban, de a szex mindenért kárpótol :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!