Az idős hölgy a lakásunkban maradt? Létezik ilyen? Mit lehet tenni?
Fél éve költöztünk össze a párommal.
A lakásban néha történnek furcsa dolgok, amikre először azt hittem, hogy hülye vagyok. Először kis dolgokat vettem észre, pl bezárom a konyhaszekrényt jövök-megyek a lakásba és egyszer csak kinyílik. Bezárom, nem is figyelemreméltó dolog. Beteszek egy adag ruhát mosni, tisztán emlékszem, hogy bekapcsoltam a mosógépet, elfordulok, megmosom a kezem, visszafordulok...be sincs kapcsolva a mosógép.
Hűtőn lévő papírra kiírom, hogy mit kell majd venni a boltba, előveszem a kosarat, leülök, hogy felvegyem a cipőm és a papír már félig le van tépve ( hozzá sem értem).
A könyveimből már többször eltűnt a könyvjelzőm, szakácskönyv hajtódik el úgy, hogy mind a 2 lapján van nehezék...
Vettem növénytápot, használom 1-2x és amikor újra venném elő, hát már üres a flakon. A tollak sorozatosan tűnnek el a lakásból, szekrények nyílnak ki a konyhában, nagyszobában. Vállfán lévő ruhák esnek le, nem is értem hogyan. Ha a konyhában hagyom a telefonom reggelre teljesen lemerül ( a többi szobában nem történt még ilyen).
Egy szomszédtól megtudtuk, hogy tavaly novemberben, a bácsi ( akitől vettük a lakást) felesége itt hunyt el öregségében a lakásban.
A párom sokszor tagadja, hogy vele is történnek hasonlók, de amikor egyik este kiment a konyhába inni hallottam, hogy, azt mondja: "most már menjen innen. Ez a mi lakásunk!"
Nem félelmetes dolgok, de néha zavaró.
Lehet, hogy itt maradt vmi energia a lakásban? Létezik egyáltalán ilyen?
Mit lehet ilyen esetben tenni?
El lehet küldeni?
Elmúlik magától?
Más is járt már hasonló helyzetben? :)
Ha nem érdekel a téma akkor minek vagy itt? Menj át a szerelem és szexbe és légy szíves ott osztogatni azt észt!
Köszi! Szia!
Kérlek, hogy ne írj ide többet!!!
Azért mert nem azt írtam, hogy láttam egy szellemet még lehet valami a dologban.
És köszönöm gyógyszerre sincs szükségem. Ezeket a történéseket nem csak én, hanem a barátaim is észre vették már. Ha egy hétig itt laknál nálunk akkor nem néznél hülyének...
Minden tiszteletemmel kérlek, hogy ne légy bunkó! Ez nem az fórum.
Köszönöm!
Még mindig nem értem, hogy miért kell bunkóskodni?
Ki beszél itt ördögről? Még csak nem is szellemről beszélek, hanem energiáról.
A barátaimnak pedig nem beszéltem róla. A párom kollégája egyszer feljött hozzánk a kutyájával. Én tévéztem a kisszobában, a páromék a konyhában beszélgettek, a kutya meg a nagyszobában ugatta a nagy semmit a sarokban. Ez azóta már 4x fordult elő és a párom kollégája kezdett el poénkodni, hogy biztos valami szellemünk van. El is ment a fülem mellett, de amikor a szomszéd néni mondta, hogy jaj szegény Nóra néni, hogy szerette ezt a lakást...(ekkor tudtuk meg, hogy itt halt meg a bácsi párja) akkor gondoltunk mind a ketten a párommal, hogy ezek a dolgok talán emiatt történnek.
Nem kérek szellemirtást, köszönöm de gyógyszert sem, mert 6-an nem lehetünk ennyire hülyék....Csak kíváncsi vagyok, hogy járt-e már valaki hasonló helyzetben.
Ennyi!
Energiának hívom mert nem tudom mi ez. Azt sem tudom, hogy az a néni-e...tényleg nem tudom mihez kötni....ez csak úgy van...az ember érzi az ilyet! Ha idejönnél akkor te is éreznéd!
Komoly munkám van így nem hiszek akármiben, csak a kézzel fogható dolgokban...
Fura! Hagyjuk! Kár volt ideírnom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!