Az idős hölgy a lakásunkban maradt? Létezik ilyen? Mit lehet tenni?
Fél éve költöztünk össze a párommal.
A lakásban néha történnek furcsa dolgok, amikre először azt hittem, hogy hülye vagyok. Először kis dolgokat vettem észre, pl bezárom a konyhaszekrényt jövök-megyek a lakásba és egyszer csak kinyílik. Bezárom, nem is figyelemreméltó dolog. Beteszek egy adag ruhát mosni, tisztán emlékszem, hogy bekapcsoltam a mosógépet, elfordulok, megmosom a kezem, visszafordulok...be sincs kapcsolva a mosógép.
Hűtőn lévő papírra kiírom, hogy mit kell majd venni a boltba, előveszem a kosarat, leülök, hogy felvegyem a cipőm és a papír már félig le van tépve ( hozzá sem értem).
A könyveimből már többször eltűnt a könyvjelzőm, szakácskönyv hajtódik el úgy, hogy mind a 2 lapján van nehezék...
Vettem növénytápot, használom 1-2x és amikor újra venném elő, hát már üres a flakon. A tollak sorozatosan tűnnek el a lakásból, szekrények nyílnak ki a konyhában, nagyszobában. Vállfán lévő ruhák esnek le, nem is értem hogyan. Ha a konyhában hagyom a telefonom reggelre teljesen lemerül ( a többi szobában nem történt még ilyen).
Egy szomszédtól megtudtuk, hogy tavaly novemberben, a bácsi ( akitől vettük a lakást) felesége itt hunyt el öregségében a lakásban.
A párom sokszor tagadja, hogy vele is történnek hasonlók, de amikor egyik este kiment a konyhába inni hallottam, hogy, azt mondja: "most már menjen innen. Ez a mi lakásunk!"
Nem félelmetes dolgok, de néha zavaró.
Lehet, hogy itt maradt vmi energia a lakásban? Létezik egyáltalán ilyen?
Mit lehet ilyen esetben tenni?
El lehet küldeni?
Elmúlik magától?
Más is járt már hasonló helyzetben? :)
Teljesen elkeseredtem. Azt hittem, hogy majd mások is leírják a jópofa sztorijaikat, erre azt kapom, hogy szedjek gyógyszert.
A papnak majd utána kérdezősködök. A saját vallásom papja kell? Vagy akármelyik vallás papja jó?
Talán segít, ha elolvasod Dr. Michael Newton-tól a „Lelkünk útját“. Ez egy négy részből álló könyvsorozat.
Egy amerikai pszichológus írta, aki a pácienseit regressziós hipnózisban visszaküldte az előző életükbe, hogy meséljék el az ott tapasztaltakat, ill. hogy milyen okból választották ezt vagy azt az életsorsot. Más esetekben a köztes létbe vitte őket a hipnózis segítségével, abba a létbe, ami két (Földi) élet között van, hogy beszámoljanak az ott eltöltött időszakról. Szó van továbbá a kísértetekről is. Lehet hogy választ kapsz a kérdésedre. Az internetről is le lehet tölteni őket:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Elnézést. Csak most vettem észre, hogy az első három link már nem működik. Ez a jó (remélem):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!