Szerintetek létezik halálunk után új élet?
Az emberi tudat az "anyag, erő, energia"? Szerintem inkább információ, ami viszont eltűnhet. Vagy úgy is vehetjük, hogy egy folyamat, ami meg tud szűnni.
(Pl. egy lézeres morzejel, ami száguld valamerre. Ha egy falnak ütközik, akkor a fény energiája lehet, hogy átalakul, de az infomációtartalom elvész.)
Az egyén számára megszűnik minden, mert az egyén megsemmisül és elvész örökre. Ahogy a múltban sem létezett 6 milliárd emberi lény, úgy a jövőben sem fog, az, aki meghal.
A testünk anyaga füst formájában és hamu formában marad meg, manapság a hamut műanyag edényekben (urnákban) évszázadokra becsukják, amiből élet nem lesz már.
Temetések alkalmával - mostanában - mindig elmondom, hogy Jézus feltámadása TÉNY, ezért hirdetem nektek a feltámadást.
Egyéni beszélgetésben bővítésképpen megemlítem, hogy mindenki megtapasztalja EGYETLEN EGYSZER, hogy mi van a halál után, de erről beszélni senki nem fog tudni. Így elégedjél meg azzal, hogy amikor eljön az ideje, te is meg fogod tudni.
"mindenki megtapasztalja EGYETLEN EGYSZER, hogy mi van a halál után, de erről beszélni senki nem fog tudni."
Tehát akkor te honnan is tudsz róla?
Agyrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!