Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik halálunk...

Szerintetek létezik halálunk után új élet?

Figyelt kérdés
újászületünk,vagy mennybe kerülünk stb.
2011. szept. 12. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

82%-ban 23:12

Figyelmetlenségednél csak hebehurgyaságod nagyobb, ezért még egyszer leírom, mert méltatlankodásod miatt nem fogtad fel, hogy mit írtam le, annak ellenére, hogy idézetképpen be is másoltad, de csak az egyik felét..

Tehát, még egyszer, az egész mondat:

"... mindenki megtapasztalja EGYETLEN EGYSZER, hogy mi van a halál után, de erről beszélni senki nem fog tudni. Így elégedjél meg azzal, hogy amikor eljön az ideje, te is meg fogod tudni."

Te is meg fogod tudni egészen pontosan, ugyan úgy, ahogyan én is, és minden ember, kivétel nélkül. Miért lenne ez a közlésem agyrém? Azon végső tapasztalatról sem te, sem én nem fogunk tudni beszámolni. Te talán képesnek érzed magad rá?

2011. szept. 14. 02:19
 12/15 anonim válasza:
69%
Nem én voltam, de egyetértek, szerintem is agyrém amit írsz. Ugyanis ha mindenki csak egyszer tapasztalja és nem mondhatja el senkinek, akkor soha senkitől nem tudhattad meg te se és nem is lehet róla semmi információd. Képtelenséget, kitalációt állítasz és úgy tűnik, ezzel nem is vagy tisztában.
2011. szept. 15. 22:20
 13/15 anonim válasza:
29%
Lehetséges mért ne lehetne az nem értem . Ha egyszer meghalsz akkor egy uj élettet fogsz kezdeni bármilyen élet formában de újá születsz lehet, hogy egy gazdag hapsi nőcinek a gyereke lesszel lehet hogy csak egy kutya leszel de újá szuletsz.
2011. okt. 9. 13:39
 14/15 anonim ***** válasza:
A lélekvándorlás sincs bizonyítva, úgyhogy te is csak a levegőbe beszélsz.
2011. okt. 9. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

55%-ban hasznos - A válasz időpontja: 10-09 13:39

Gondolkozz, és olvasd újra, amit ==09-13 22:45== már leírtam.

Jézus feltámadása TÉNY, ezért hirdetem nektek a feltámadást. Ezt a RÉNYT (elütötte a billentyűt az ujjam, de nem is baj) szóval ezt a TÉNYT nem tudod figyelmen kívül hagyni. Miért? A egész időszámításunk, a gondolkozásunk, a felfedezések mikéntjének kialakulása, a kultúrában a könyvnyomtatás, és sok-sok sarkalatos felfedezés létrejöttét, mindet a fenti TÉNY inspirálta.

Az általad igényelt EGYETLEN EGYSZER megtörtént, és akik ezt EGYENESEN, megtapasztalói voltak, nem voltak egyedül. Ezért számoljuk most a 2011-ik esztendőt. OTT, 2011 évvel ezelőtt volt a nagy tapasztalás. Mondhatod, hogy "de ide 7, vagy oda 4 év" - ez nem változtat azon, hogy a korábbi időszámítások felül lettek írva. Lehet kiscsoportosként más időszámítást is használni, az nem változtat azon, hogy az Úr Jézus Krisztus születése és feltámadása megrengette az ókori világot. Akiknek meg volt engedve, akkor ezt: ketten, tizenketten, ötszázan - tehát sokkal többen, mintsem letagadható lenne, megtapasztalták, azaz találkoztak a Feltámadottal.

Ennek valóságát EGYETLEN EGYSZER, hogy mi van a halál után, TE is meg fogod tudni. De erről beszélni soha, senki nem fog tudni. Te sem. Így elégedjél meg azzal, hogy amikor eljön az ideje, te is meg fogod tudni. És tudom, hogy a szavaim kitörölhetetlenül benne maradnak az emlékezetedben.

Barátsággal: 62/F

2011. okt. 15. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!