Sértődékenyek, két énjük van. Az egyik a pontos, rendre törekvő, a másik a szétszórt "művészlélek". Elsősorban ez a dominánsabb. Szeretik ha odafigyelnek rájuk, nagyon jó a nyelvérzékük, zenéhez , művészetekhez zsigerből "értenek". Jó a kifejezőképességük is. Nyitottak, őszinték, de szeretnek néha a maguk érdekében szervezkedni. Csak olyan társ mellett érzik jól magukat, aki 100%ban elviseli a kettős énjüket.
2010. máj. 17. 08:10
2/21 anonim válasza:
Jellemzőek a hangulatváltozások. egyik percben repdes, a következőben meg tudná ölni a világot. Utána megint repdes.
Imádnak beszélni :)
2010. máj. 17. 08:14
3/21 anonim válasza:
Nem pontos a kérdés, ha csak az számítana, hogy milyen jegyben született valaki, akkor 12 féle nő lenne...pff.
Talán az aszcendens befolyásolja és a környezete ugye ami a személyiségét formálja, de az előző komment sem helyes, mert tesóm ikrek nő és full hülye a nyelvekhez :)
2010. máj. 17. 08:17
4/21 anonim válasza:
Előző! ebből is látszik, hogy mennyit konyítasz hozzá:) Az ascendens a külső kinézetet határozza meg jobban, pár dologban erősít vagy csiszol. Valójában tényleg nincsenek "tiszta" jegyek, de nem a Nap -jegy és az ascendens határozza meg "csak" a dolgokat....
2010. máj. 17. 08:20
5/21 anonim válasza:
Számomra olyan megfoghatatlanul furcsák... A legtöbbjük szerintem utálos és kétszínű és GONOSZ, de ismerek olyat is, aki nagyon rendes (ő felnőtt nő, a többi meg "csajocska") lehet, hogy felnőtt korukra válnak normálissá?! Na nem tudom...
2010. máj. 17. 09:07
6/21 anonim válasza:
én ikrek vagyok, szeretem a művészeteket, szétszórt vagyok és lusta,a szobámat senkinek sem ajánlom, és csak akkor vagyok maximalista ha vmi számomra fontos dologról van szó.hülye vagyok a nyelvekhez,mindig egy kis iróniával fordulok a világhoz, ezért aki nem ismer az egy pesszimista jellemet szűr le,viszont ha jobban megismer rájön h nagyon optimista vagyok, és minden hülyeségben benne vagyok. Szeretek jókat beszélgetni, ki nem állhatom a felszínes locsogást, és az érzéketlen embereket.Sokszor lázadok és néha ellentmondásba keveredek önmagammal.egyébként az aszcendensem a szűz
18/L
2010. máj. 17. 09:47
7/21 anonim válasza:
jah..meg még az lemaradt hogy szeszélyes vagyok és ha vmi miatt kiborulok akkor számomra megszűnik a külvilág, nem vagyok modoros és néha látszólag apró dolgon megsértődöm, néha pedig lepereg rólam minden.hangulatomtól függ sok minden...őőő..most h így belegondolok nem lehet könnyű velem...
2010. máj. 17. 09:53
8/21 anonim válasza:
akiket én ismerek azok mind rondák :S
2010. máj. 17. 10:26
9/21 anonim válasza:
A hangulatok tényleg "ott vannak",legalábbis ha az én legkedvesebb ikrek barátnőmet nézem.Értelmesek,kreatívak,mindenről tudnak beszélgetni,de be is tudnak sértődni:)Ő egy harsány csaj,mindig hangosan beszél és nagyon lehet szeretni:)
2010. máj. 17. 10:41
10/21 anonim válasza:
Én is ikrek vagyok, és meglehetősen szétszórt. Nagyon nem erősségem a rendrakás, sőt igénylek is egy kis káoszt a dolgaim között, nem érzem jól magam ha minden katonás rendben van. Nem vagyok elég kitartó sem, ezen nagyon jó lenne változtatni. A hangulat ingadozás nálam is elég sűrűn előfordul. A rossz ebben, hogy olyankor semmihez sincs kedvem, morcos vagyok, máskor meg a felhők fölött érzem magam olyan jó a kedvem. Ha jókedvű vagyok, nagyon bűbájos vagyok mindenkivel és segítőkész, de a rosszabb napokon nagyon pokróc tudok lenni. Rengeteget beszélek, de az empátia sem mindig az erősségem, sőt egy kicsit pletykás is vagyok. Jó sok hibám van, de igyekszem változtatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!