Mit gondoltok az oroszlán nőkről?
Nem voltam elég pontos..:P
az oroszlán horoszkópú nőkről...:P
Én jóban vagyok velük. Sok Oroszlán ismerősöm van, szeretem is őket. Igen, tudnak uralkodni, de ugyanakkor nagyon melegszívűek is. Mindez persze az aszcendenstől függ, hogy mennyire ellensúlyozza ezt a jegyedet, és a jellemzőjét, az uralkodási vágyat.
Az aszcendens, a másik jegyed, a másik felet, kiszámításához szükséges, a születési hely, az idő, percre órára kb. tudni kell.
Én oroszlán csillagjegyben születtem,de ugyanakkor skorpió az aszcendensem.Én magamról tudnék írni: makacs vagyok, és amit eltervezek azt bármi áron de véghez viszem, nem hallgatok másra-véleményt meghallgatok,latolgatok, de nem hagyatkozom másra.Nem követem a divatot(minden oroszlánra azt írják hogy a pompát szereti...)olyan ruhákat és ékszereket(nem aranyat hordok hanem ezüstöt, azt jobban szeretem) hordok amikben jól érzem magam.Közvetlen, barátságos, megbízható, őszinte(annyira hogy nem érdekel az ha valakit megbántok), konok, de melegszívű és barátságos vagyok,lehet rám számítani és egy nagy bajom van..nem tudok nemet mondani: kölcsön kérnek tőlem(pénzt, vagy bármi mást) adok, még akkor is ha nekem is kevés van!
Hát ennyi..nagy vonalakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!