Mit gondoltok a bika nőkről?
én is bika vagyok. nem nagyon ismerek más bika nőket, de én szeretem magamban a kitartásomat, mások szeretik a türelmességemet, de utálják azt, hogy olyan makacs vagyok, mint egy öszvér :D meg néha hisztizek, bár ezt lehet, hogy minden kamaszlány csinálja.
17L
Most nem jövök azzal, hogy egy napjegyen kívül sokkal több mindenből áll még egy bika nő is...:)
Én áprilisi bika vagyok és azt tapasztaltam, hogy a májusiak kicsit mások, valahogy hidegebbek, lazábbak nálam.
Ti tapasztaltatok különbséget?
Utolsó, tudom, hogy összetett ez a horoszkóposdi, és sok mindenen múlik, hogy ki, milyen. De nem akarom bonyolítani.
Én is áprilisi vagyok, májusi az egyik rokonom, ő sokkal közvetlenebb, dumálósabb, mint én. Mondjuk neki vízöntő az aszcendense, ami lazít a bikaságán (de mint mondtam, nem akarom bonyolítani...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!