Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a Halak jegyű...

Mit gondoltok a Halak jegyű nőkről?

Figyelt kérdés

Érdekelne,h ki mit gondol a Halak csillagjegyű lányokról.

Ha Neked is ez a csillagjegyed akkor illik-e Rád!

Rám sajnos,nem sajnos nagyon is illik.

21/L

2011. febr. 10. 10:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom róluk, hogy februárban vagy márciusban születtek. Ennyi közös van bennük, egyébként mindegyikük egyedi személyiség.
2011. febr. 10. 13:16
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:09

Hat nem tudom. Szerintem nem vagy Te "igazi" halak. Fiam keresztanyja nagyszeru haziasszony, patyolat tiszta, pontos es elvarja masoktol is. "Tanitani" azert nem lehet, mert "ne mondja mas hogy en mit csinaljak". Nagyon jo izlese van, nem tudom, hogy mennyire kreativilasnak szsamit ez. Ferjebe csimpaszkodik, nagyon feltekeny, igaz es elkepzelt nokre. Ezt, mi baratok, mind el tudjuk viselni, csak ne hisztizne mar, ne vagna be a durcit olyan surun. :)

2011. febr. 10. 13:28
 13/23 VirtualAngel válasza:
78%

Nem gondolom, hogy nem lenne "igazi" Halak, amiket felsorolt, Rám is ugyanúgy igazak. Hisztis, "bevágommostadurcit" típus sose voltam, és ez az ami nem jellemzi a Halakat, mert nem tüzes, hanem vizes jegy. Igyekszek pontos lenni, de van amikor az igyekezet nem elég...:)

De sok mindent meghatároz ugye az az aszcendens is.:)

2011. febr. 10. 14:25
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

én is olyan vagyok, mint a 3. válaszoló testvére. aki évtizedekkel előtti (najó az én esetemben csak évekkel ezelőtti) fájdalmakat emészt.

de amúgy van ez a honlap ez tényleg én vagyok : [link]

2011. febr. 10. 14:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Amiket eddig leírtak teljes mértékben igaz!

"A saját sérelmeit évtizedekig (!!!) fel tudja emlegetni, minden olyan, ami őt ér az felnagyított katasztrófa, mindenki mindig vele akar kibaaszni. "

és nagyon nagy mártírok is :DD

2011. febr. 10. 15:11
 16/23 anonim válasza:

Kedves FromOz!

A 13.09-es vagyok. :-) Nagyon jó háziasszony vagyok és a környezetemben senki nem tud nálam tisztább hölgyeményt. A nagyfokú kreativitásom és a szépérzékem, azért fontos, mert tervező vagyok. Sajnálom, de tényleg nem vagyok hisztis és féltékeny. Az eddigi összes pasimnak az volt a problémája (a jelenlegit kivéve), hogy legyek már féltékeny, legalább egy kicsit. Ellenben ők a féltékenységükkel mindig elüldöztek maguktól. Hiába mondtam nekik, hogyha valaki félre akar lépni, az úgyis megteszi és a féltékenységi jelenetével csak mindezt sietteti. Arról pedig nem tehetek, hogy 181 cm magas vagyok, hosszú aranyszőke hajjal és helyes pofival, amiért megbámulnak. Ha akarnék, se tudnék nem kitűnni a tömegből. Egyedül a mostani párom vélekedik erről úgy, ahogyan én. Mert véleményem szerint, minél több nő nézi meg a pasimat, én annál jobban szeretem. (Bár nem tudom, hogy zet hová lehetne még fokozni.) Meg persze ez egy jó bizonyíték, hogy jól választottam, mert másnak is kellene. Ezt ő is így gondolja. Rettenetesen büszke rám, hogy királylány a szereleme. A bizalom minden kapcsolat alapja.

A múltkor az egyik barátom elkezdett hisztizni. Kb. 10 percig bírtam nézni, majd megkérdeztem, hogy ez most mire jó, mert én ezzel nem tudok mit kezdeni. Erre ő annyit mondott, hogy te vagy az első olyan csaj, akit eddig még soha nem láttam hisztizni.

Remélem kielégítettelek Drága FromOz. :-)

Cs.

2011. febr. 10. 15:23
 17/23 anonim válasza:

Kedves VirtualAngel!

Kb. 90%-ban vagyok pontos. Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én mindig úgy el tudok szöszmötölni. Ha pl. tudom, hogy este 20.00-ra oda kell érnem valahová, akkor mindig az utolsó pillanatban indulok el. Valamiért nem tudok odaérni sehová fél órával korábban, még akkor sem, ha fél napom van előtte rá. :-D

2011. febr. 10. 15:30
 18/23 anonim ***** válasza:

Én Halak vagyok, Skorpió aszcendensel. Dupla víz:)

Rám is nagyon jellemzőek a fent írtak, de nem vagyok alattomos se bosszúálló. És nem sértődöm meg állandóan, nem vagyok haragtartó, de mint apukám is mondta: Fehér ember nem felejt. Sokat sírok és valahol szeretek is, mert megnyugtat, segít átgondolni a helyzetet. Türelmes vagyok, bár idővel robbanékony. Igaz 2 perc múlva mintha mi sem történt volna. Hűséges típus vagyok, de szükségem van a folyamatos visszajelzésekre. Nagyon odaadó tudok lenni, többször is kihasználhatnak, persze attól még tudom a dolgokat, csak hagyom hagy legyen egy jó napja a másiknak:) Hangulatember vagyok, de többségében mégis vidám és mosolygós. Úgy érzem szeretnek az emberek. Könnyen rálátok a dolgok lényegére, empatikus és megértő vagyok. Szeretem az emberek társaságát, de szükségem van a magányra. Értem a vicceket és szerénytelenség nélkül állítom, hogy vág az eszem. Azon igyekszem, hogy jobb ember legyek, de ez a skorpió aszcendens kihozza belőlem a legmélyebben elásott oldalam is:)

7 pasiból 3 rák volt, de az érzékenységükkel kicsináltak:)

és most Skorpiót szeretek, aki viszont megesz reggelire:))

Amúgy imádom a skorpiókat, mert érzem a titokzatosságukat ami nagyon vonzó számomra.

A legjobban a Bika barátnőimmel jó a kapcsolatom. Bennük még sosem csalódtam.

2011. febr. 10. 15:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Persze hogy kielegitettel, draga Cs. habar nem kertem. Nem tudom mivel erdemeltem ki a special uzeneted. En nem vagyok Halak, ugyhogy nekem oly mindegy, hogy aki az, az milyen. Csak tapasztalataim vannak, volt baratom Halak, teli volt muveszettel, nagyon jo izlessel, neki is tenyleg divattervezonek kellett volna lennie, noket szerette, es tudta mi all jo nekik, mit akarnak viselni. Mint irtam, keresztszulo is halak. Nagyon nagyon szep lany volt, ferfiak nyuszogtek korulotte. Nagy szerelmmel ment ferjhez, es meg most is imadja ferjet. Tiszteljuk mint embert, mint not, mint vendeglatot, mint haziasszonyt, es jobb anya nem is lehetne. De meg a sajat csaladja is boszorkanynak hivja a zsortolodesert, konnyu sertodesert, pletykaiert. Erdekes, hogy tobb hasonlo valaszra mint enyem, nem huztad fel magad. Na a Halak temarol ennyit, mar minden le lett irva.
2011. febr. 10. 15:40
 20/23 VirtualAngel válasza:

Kedves Cs.!

Akkor hasonló a helyzetben vagyunk ezek szerint.:)

A szöszmötölést eddig a női énemre fogtam, de úgy látszik nem csak "ő" a ludas.:)

Régebben volt, hogy késtem, mert vhogy sose tudtam időben elkészülni, és útnak indulni. Most annyiban tudtam javítani rajta, hogy ha törik ha szakad fél órával előbb nekikezdek készülődni, mint ahogy normális esetben tenném (remélem érthetően fogalmaztam >.<).

Ez persze nagy alvóként, a reggelekre nem vonatkozik...:D

2011. febr. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!