Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért viselkedik így a skorpió...

Miért viselkedik így a skorpió férfi? Tudom és látszik is rajta,hogy tetszem neki,de mikor a közelemben van kb levegőnek néz,illetve próbálja mutatni.

Figyelt kérdés
Pár hónapja feltűnt a munkahelyen,hogy ha meglát mindig bámul,de ha közelebb voltunk egymáshoz akkor úgy csinált mintha nem is érdekelném.Pár hete bejelölt Facebookon és azóta még jobban néz,mint előtte.Ha arra járok és észrevesz akkor konkrétan egyfolytában néz,de ha közel vagyok hozzá akkor azt látom rajta,hogy próbál úgy tenni mintha nem is érdekelném,de viszont azt látom zavarban van és kb menekülne.ezt azóta csinálja csak,mióta bejelölt.Előtte nem volt zavarban és nem is nézett annyit.Én szívesen megismerném,de így kb lehetetlen.

2024. jún. 9. 17:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Mi a lehetetlen? Ő próbálkozott, nézeget, bejelölt. Most rajtad a sor. Adj neki valami jelet. Menj oda, köszönj neki, beszélgess vele.
2024. jún. 10. 09:43
 22/33 anonim ***** válasza:
37%

olyan nincs, hogy egy skorpió zavarban legyen, az paradoxon

2024. jún. 10. 10:56
 23/33 anonim ***** válasza:
a skorpió nem is, de a Szűz-lány igen :D
2024. jún. 10. 13:23
 24/33 anonim ***** válasza:

lássuk be, itt akkor is a skorpió a béna

mint mindig ;D

2024. jún. 10. 16:21
 25/33 anonim ***** válasza:
nem, az orosz-lán(Y) :D
2024. jún. 10. 20:49
 26/33 A kérdező kommentje:
Az is elég vicces,hogy bejelöl,de köszönni nem tud,mert direkt úgy alakítja,hogy ne kelljen olyan közel jönnie,hogy szemtől szembe ram nézzen,bezzeg messziről tudja bámulni az embert.
2024. jún. 10. 21:55
 27/33 A kérdező kommentje:
Egyébként nem is értem ez milyen szokás.Pont ma mondja munkatársam,hogy egyik pasinak bejövök melóból és ő is bejelölt,de köszönni ő sem tud,csak néz,mint a birka.Ez milyen jelenség?Vagy ez az új divat?:D
2024. jún. 10. 21:58
 28/33 anonim ***** válasza:
Menj oda, aztán beszélgess vele, ha ennyire érdekel. De szerintem akinél most zavar ez játszma meg kerülgetés, az élet más területén is zavarni fog, hogy miért nem egyenes és proaktív. Gyenge, vizes Marsot jelölhet a képletében :D de persze ennyiből ezt túlzás levonni. Ahogy az összes Skorpió sem ugyanolyan.
2024. jún. 11. 06:39
 29/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem túl bonyolult, egyrészt a "női egyenjogúság van te is odamehetsz" , szöveg terjed.

Másrészt a gyakori az egyik fellegvára a "megszólított egy férfi, ismerkedni akart, ez micsoda creep, cringe, hogy képzeli, hogy ezzel zaklat?" vergődéseknek.

gondolod nem szivárog át az életbe a sok neten tolt baromság?

2024. jún. 11. 08:02
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem gáz megszólítani egy munkatársat. Nem leszólítani kell, meg elhívni, csak barátkozni. Szia, hogy vagy, mit csinálsz, higy kerültél ide, mi még nem is ismerjük egymást, szép időnk van... stb. Ezt akármilyen nemű és feltételezett szándékú az illető, meg lehet tenni. Ha meg nem szimpi két mondat után, vagy akkor se nyit, akkor sem égetted le magad. Így kell nőként lehetőséget adni, nem szempilla-rebegtetéssel meg emojikkal.
2024. jún. 11. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!