Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért viselkedik így a skorpió...

Miért viselkedik így a skorpió férfi? Tudom és látszik is rajta,hogy tetszem neki,de mikor a közelemben van kb levegőnek néz,illetve próbálja mutatni.

Figyelt kérdés
Pár hónapja feltűnt a munkahelyen,hogy ha meglát mindig bámul,de ha közelebb voltunk egymáshoz akkor úgy csinált mintha nem is érdekelném.Pár hete bejelölt Facebookon és azóta még jobban néz,mint előtte.Ha arra járok és észrevesz akkor konkrétan egyfolytában néz,de ha közel vagyok hozzá akkor azt látom rajta,hogy próbál úgy tenni mintha nem is érdekelném,de viszont azt látom zavarban van és kb menekülne.ezt azóta csinálja csak,mióta bejelölt.Előtte nem volt zavarban és nem is nézett annyit.Én szívesen megismerném,de így kb lehetetlen.

jún. 9. 17:51
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
Talán nem akar ismerkedni egy ezo fannal.
jún. 9. 17:56
 2/33 anonim ***** válasza:
Mióta függ ez össze csillagjegyel? Én szerintem nincs önbizalma, nem tud mit kezdeni veled, vagy párja van és azért nem lép feléd.
jún. 9. 17:57
 3/33 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt énekeld neki.

A skorpiók nagyon nyuszik :D

jún. 9. 18:02
 4/33 A kérdező kommentje:
Nincs párja egyébként….
jún. 9. 18:13
 5/33 anonim ***** válasza:
58%

Vigyázz a skorpiókkal 😉

Nagyon maximalisták,és kritikusak.

jún. 9. 18:14
 6/33 anonim ***** válasza:
Hé, én skorpió vagyok és nem tartom negatívumnak a céltudatosságot, vagy őszinteséget.
jún. 9. 18:14
 7/33 A kérdező kommentje:
Egyébként én szűz csillagjegy vagyok,de jól kijövök a skorpiókkal.kritikusság,maximalizmus nálam is megvan.
jún. 9. 18:17
 8/33 anonim ***** válasza:
38%
Emberek, az megvan, hogy az asztrológiának semmi alapja nincs?
jún. 9. 18:18
 9/33 A kérdező kommentje:
Tegyük félre az asztrológiát,nyilván ez sokkal összetettebb.ti mit tennének a helyemben?nyomulni nem akarok.Az a baj,hogy szerintem fogalma sincs róla,hogy tetszik nekem
jún. 9. 18:24
 10/33 anonim ***** válasza:
Addig hittem a Skorpiók maximalizmusában, kritikusságában, amíg egy általam nagyon tisztelt ilyen barátomat nem tették megalkuvóvá, függővé.
jún. 9. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!