Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért viselkedik így a skorpió...

Miért viselkedik így a skorpió férfi? Tudom és látszik is rajta,hogy tetszem neki,de mikor a közelemben van kb levegőnek néz,illetve próbálja mutatni.

Figyelt kérdés
Pár hónapja feltűnt a munkahelyen,hogy ha meglát mindig bámul,de ha közelebb voltunk egymáshoz akkor úgy csinált mintha nem is érdekelném.Pár hete bejelölt Facebookon és azóta még jobban néz,mint előtte.Ha arra járok és észrevesz akkor konkrétan egyfolytában néz,de ha közel vagyok hozzá akkor azt látom rajta,hogy próbál úgy tenni mintha nem is érdekelném,de viszont azt látom zavarban van és kb menekülne.ezt azóta csinálja csak,mióta bejelölt.Előtte nem volt zavarban és nem is nézett annyit.Én szívesen megismerném,de így kb lehetetlen.

2024. jún. 9. 17:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
A skorpió eléggé szélsőséges, nem csodálkozom, hogy függő lett, vagy megalkudott. Egyébként a szűzhöz skorpió nem illik kérdező horoszkóp szerint. Azt tudtad? ^^
2024. jún. 9. 18:31
 12/33 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt írják,hogy igenis összeegyeztethető,de valahol meg azt,hogy nem.Ahány oldal annyi vélemény.Erre már nem is adok,mert egyik cikk szöges ellentéte a másiknak.csak simán a napijegyből nem lehet következtetni.pl nekem írjak állandóan,hogy a Bak,bika férfi mennyire ideális.hat köszönöm,de 2bak férfiert is odavoltam,de mindkettő megalázott,kiröhögött mikor kiderült,hogy tetszik nekem .pedig hozzáteszem csinosnak mondott nő vagyok.sportolok évek óta,szeretek főzni,imadok poénkodni szóval nem vagyok egy elviselhetetlen hárpia,csak valahogy mindig a rossz pasikat vonzottam be eddig akik nem értékeltek és nem don juan kinézetű volt egyik sem mielőtt valaki azt gondolná.sokkal jóképűbb férfiakat is elhajtottam,mert valamit láttam bennük ami megfogott szóval nálam nem elvárás,hogy adonisz legyen valaki
2024. jún. 9. 18:45
 13/33 anonim ***** válasza:
60%
Na ezért nem kell asztrológiára alapozni. Az a helyzet, hogy nem kellesz neki. Úgyhogy felejtsd el bármennyire is tetszik neked.
2024. jún. 9. 18:51
 14/33 anonim ***** válasza:
56%

Az én exem is skorpió volt,és a horoszkóp tökéletesen leírta. Ugyanúgy viselkedett,annyira céltudatos volt,hogy mindenkin átgázolt,csak hogy elérje amit akart,sőt még rajtam is. Nem lehetett neki nemet mondani,ő volt a szent,és a sérthetelen,de egyben olykor érzékeny is tudott lenni.

Ki tudta mutatni jól az érzéseit,aztán akkor döfött hátba,amikor nem számítottam rá.

2024. jún. 9. 19:59
 15/33 A kérdező kommentje:
Valószínű,hogy csak bejövök neki és ennyi,nem akar megismerni.Én nem fogok kezdemènyezni,mert az soha nem úgy sült el,ahogy szerettem volna.Inkább nem álltatom magam,és elfogadom a tényt,hogy annyira azért mégsem tetszem neki.
2024. jún. 9. 20:05
 16/33 anonim ***** válasza:
Úgy-úgy 15, pont ugyanez velem is.
2024. jún. 9. 21:01
 17/33 anonim ***** válasza:
#3 nem vette észre :DDDDD
2024. jún. 9. 23:35
 18/33 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Ismerek olyan történeteket, ami hasonlóan kezdődött, majd súlyos zaklatási ügybe torkollott. Mármint a furcsán bámuló illetőről derült ki, hogy komoly bajok vannak a fejében.

Majd akkor gondolkodhatsz ilyen középkori csökevényeken:

[link]

"A horoszkópok megbízhatóságát egyetlen tudományos vizsgálat sem igazolja, módszerei áltudományos jellegűek.

A mai tudomány szerint nem létezik kapcsolat egy személy és az égitestek látszólagos égi pozíciója között. Tudományos, „kettős vak” kísérletekkel, kontrollcsoport bevonásával igazolták, hogy a horoszkópoknak semmiféle valóságtartalmuk nincs a véletlenen kívül. Pszichológiai tesztekkel igazolták, hogy lehetséges olyan általános személyleírásokat és jóslatokat megfogalmazni, amelyek a nagyközönség számára érvényesnek, reálisnak tűnnek (lásd: Forer-hatás)."

2024. jún. 10. 05:20
 19/33 anonim ***** válasza:

dehogynem

és azt hiszi, hogy az oroszlán nem veszi észre, hogy észre van véve ;D

2024. jún. 10. 08:10
 20/33 anonim ***** válasza:
de ez szüzike :D
2024. jún. 10. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!