Miért viselkedik így a skorpió férfi? Tudom és látszik is rajta,hogy tetszem neki,de mikor a közelemben van kb levegőnek néz,illetve próbálja mutatni.
Az én exem is skorpió volt,és a horoszkóp tökéletesen leírta. Ugyanúgy viselkedett,annyira céltudatos volt,hogy mindenkin átgázolt,csak hogy elérje amit akart,sőt még rajtam is. Nem lehetett neki nemet mondani,ő volt a szent,és a sérthetelen,de egyben olykor érzékeny is tudott lenni.
Ki tudta mutatni jól az érzéseit,aztán akkor döfött hátba,amikor nem számítottam rá.
Ismerek olyan történeteket, ami hasonlóan kezdődött, majd súlyos zaklatási ügybe torkollott. Mármint a furcsán bámuló illetőről derült ki, hogy komoly bajok vannak a fejében.
Majd akkor gondolkodhatsz ilyen középkori csökevényeken:
"A horoszkópok megbízhatóságát egyetlen tudományos vizsgálat sem igazolja, módszerei áltudományos jellegűek.
A mai tudomány szerint nem létezik kapcsolat egy személy és az égitestek látszólagos égi pozíciója között. Tudományos, „kettős vak” kísérletekkel, kontrollcsoport bevonásával igazolták, hogy a horoszkópoknak semmiféle valóságtartalmuk nincs a véletlenen kívül. Pszichológiai tesztekkel igazolták, hogy lehetséges olyan általános személyleírásokat és jóslatokat megfogalmazni, amelyek a nagyközönség számára érvényesnek, reálisnak tűnnek (lásd: Forer-hatás)."
dehogynem
és azt hiszi, hogy az oroszlán nem veszi észre, hogy észre van véve ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!