Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogyan lehet túlélni a bak...

Hogyan lehet túlélni a bak időszakot?

Figyelt kérdés

Amikor a Nap a bakban van...

Mondjuk úgy hogy az embernek nem veszi el a hitét a szadista Szaturnusz-uraltság...?

2023. dec. 27. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Hát úgy hogy pl én nem is tudtam róla.Mondjuk ez a szaturnusz izé tényleg elég kemény cucc.
2023. dec. 27. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
57%

Két hónap kemény Szaturnuszi időszak jön, mert a Vízöntő is a Szaturnusz uralma alatt van.

De Szaturnusz ide vagy oda, a Kos-Mérleg az élet, ott van csak élet ebben a fél évben amikor a Nap fent van, a Skorpióban kezdődik a szenvedés és kitart a Halak végéig, ez a sötét időszak. A legkeményebb valóban a Szaturnusz ideje, az a mélypont, és nem a Bak hanem a Vízöntő. A legemelkedettebb meg az Oroszlán.

2023. dec. 27. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Jézus ments meg minket inkább kettes válaszolótól.Inkább jöjjön a szaturnusz uraltság...
2023. dec. 27. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Fú, de jó, hogy én nem vágom, miről beszéltek. Az lenne kemény, ha még ilyen bolygó-izék miatt is stresszelni kellene.
2023. dec. 27. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

4#, ami miatt stresszelni "kell" az ez a bolygó uraltság mellékeredménye is. Szóval te ugyanúgy megéled, csak kevésbé vagy tudatában.

Kérdező. Ezek lényegtelen dolgok. Csak foglalkozzatok magatokkal és fejlődjetek. Ne vesszetek el a felesleges részletekben. Meditáljatok és gyógyítsátok magatokat.

2023. dec. 28. 02:40
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Kettes vagyok. A kérdező fejével gondolkodva válaszoltam
2023. dec. 28. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
#5 Dehogy élem meg! Semmin nem stresszelek, életem legnyugodtabb időszakát élem. Általánosságban értettem, hogy ha úgy egész életemben mindig ilyen bolygós hülyeségeket kellene figyelnem, az mennyire értelmetlen plusz stresszforrás lenne.
2023. dec. 28. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!