Hogy lehet túlélni a hasfájós időszakot?
Kislányom pár nap múlva 3 hónapos, de még mindig brutál mód hasfájós. Próbáltunk mi már minden csodaszert, cseppet, homeós bogyókat, nem használ egyik sem.
Egész nap csak sír, görcsöl a hasa, fájdalmas időszak ez neki is, nekem is.
Doki és védőnő szerint is ő egy extrém eset ami a hasfájósságot illeti.
Mindenki azt mondja, hogy három hónapos korukra kinövik, de erre esélyt sem látok jelenleg.
Bíztatnátok? Saját tapasztalat? Mikor múlik már el?
Nekünk is nagyon durva volt, sőt minden szoptatás egy rémálom, közben nyögött, szenvedett, nem ürítette ki rendesen a mellemet, ami aztán be is gyulladt. Mi is kipróbáltunk mindent, de aztán kiderült, hogy túl gyorsan jön a tej a szájába, ezért is van az egész. Kb egy hét alatt tudtuk normalizálni a dolgot, most lesz 3 hónapos, és végre nem szenved, éjszaka jól alszik. Szóval ez is lehet nálatok is, amúgy tényleg csak idő kérdése. Kérd meg a védőnőt, hogy nézzen végig egy szoptatást, hátha van jó ötlete.
Ezen kívül altasd hason, sokat simizd a hasát, és tornáztasd, az is szokott segíteni. Illetve az idő..! Kitartást!
köszönöm.
igen, az etetés nálunk is rámálom, tekereg, lecuppan, sír, beindul a bélműködés...
Hason alszik, masszírozom, tornáztatom, büfiztetem, de semmi nem segít. :(
Szia!
Kitartás! Hamarosan el fog múlni. Nálunk mindkét gyerkőcnél egyik napról a másikra múlt el.
A nagynál 3 hónaposan, a kicsinél 2,5 hónaposan.
Nálunk a pocak melegítése (hajszárító, felmelegített cseresznyemag-párna) segített.
a gyomor"zubogás" az természetes
enyém is néha így kakál, akkor örülök is, hogy könnyen jön, abszolut nem viseli meg a babát.
amúgy hasfájás ellenit rendszeresen kell adni, kb 5 nap múlva hat
nálunk bevált az espumisan hál égnek, nem bírtam volna nézni a baba szenvedését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!