Más is ilyen rosszul viseli vagy viselte a hasfájós időszakot? Meddig tartott?
Igen, sajnos minket is nagyon megviselt, felváltva aludtunk a férjemmel, különben kikészültünk volna. Kórházba is vittük sokszor mert annyira visított. Egy kihívott ügyeletes doktornő adta az első szélcsövet, utána azzal jelentősen javult a helyzet, előtte kipróbáltunk minden gyógyszertári lötyit de nme segített semmi.
Esetleg próbáld ki te is.
milyen üveget használsz???
próbáljátok ki az anti colic üvegeket pl. mam ultivent.
nincs személyes tapasztalatom de a nagybátyám majdnem elvált emiatt mert taxizot és nem tudott másfél óránál többet aludni . a baba folyton üvöltött a feleségéhez se tudott szólni mert a kialvatlanságtól Ő is tiszta zombi volt.
végül nem váltak el de a nagybátyám beköltözött az apósa mellé a kisházba a lány anyja meg ment 2. müszakba a kislány mellé hogy a lánya tudjon aludni.
Sajnos nektek is megoldás kellene aki segíthet.
infacol esetleg?
Jobbulást a babának!
Szia!
Nem írtad mennyi idős a picid?
Tudom miről beszélsz, én totál kikészűltem az első 2 hétben miután hazajöttünka korházból - volt, hogy délután 3-tól este 9-ig visított ( mert ez a jó szó rá, nem a sírás) a kislányom, a végén már együtt sírtunk :( Mi is kipróbáltunk minden csodaszert ( Infacol, Espumisan, Papaverines oldat - ez talán kicsit használt , édeskkömény tea....) - de semmi javulás, most leszünk 5 hetesek, kicsit jobb a helyzet, tudod mi válik be nálunk? ha nagyon tekereg, sír, akkor hajszárítóval melegítem a pocakját, és láss csodát legtöbbször megnyugszik! - igaz van, hogy 10 percenként ismételni kell, mert felriad az alvásból és keservesen sír, de legalább beválik! persze nem a legmelegebb fokozaton, és nem órákig fujatom, próbáld ki, nekünk azóta könnyebb mióta elkezdtük ezt, így legalább van mihez nyúlnom, kis megnyugvást ad - nem utolsó, hogy semmi mellékhatás , mert volt amelyik csodaszertől csak mégjobban görcsölt szegénykém.
Írj, hogy nektek is beválik-e a hajszárító!
Nekem nem volt nagyon hasfájós a lányom, mi az infacolt használtuk, és minden evés előtt adtam neki. Próbáljátok ki, hogy masszírozod a pocakját, vagy tornáztatod.
Sokan javasolják a cseresznyemag párnát is (akkora, mint egy babzsák, csak cseresznyemag van benne) kicsit megmelegíted mikróban, és a pocakjára teszed.
Remélem használ valamelyik megoldás.
Etetéshez még az Avent-es cumisüveget ajánlanám.
Jó egészséget!
A mi babánk is hasfájós volt. Szenvedtünk és veszekedtünk is miatta. Nagyon sokat segített a GRIPE WATER nevezetű szer. Kifejezetten babáknak való kapormagolaj kivonat. Minden kajcsi után megitattam vele egy kis kávéskanálnyit és rá kb. 5 percre már nyugi volt. próbáld ki megéri tényleg... A vaterán jó áron lehet hozzá jutni.
Szia!
Az én fiam is hasfájós sajnos. Nagyon jókat irtak az előttem szóló édesanyák ( a szélcső és a melegítés nekünk is segít) annyit írnék még tapasztalatként, hogy amióta elhagytam a tejtermékek fogysztását sokat javultak a panaszok. Már csak frontátvonuláskor szenved szegény pl. tegnap és ma:-( Rátok ez persze akkor érvényes, ha lefejt anyatejet kap a pici.
Ha sikerült elaltatni, hasra is fektetheted, úgy kevesebbszer riad fel, és a hordozókendő is segítség ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!