Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akik hisznek a horoszkópban,...

Akik hisznek a horoszkópban, lehet egy kérdésem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos, személy szerint én nem hiszek benne, de tiszteletben tartom ha valaki hisz benne, nincs vele semmi bajom. A hitünknek nem kell egyeznie hogy barátok lehessünk. Mégis, ha kérdez hogy hiszek-e benne, miért érzem azt hogy megfagy a levegő miután azt válaszoltam hogy “nem”? Ezzel valakit megbántok esetleg? Mivel ha igen, megprobálok máshogy válaszolni, de az esetek többségében ahogy ezt válaszoltam, vagy enyhén utaltam rá hogy én nem hiszek benne, az emberek online körben nem beszéltek velem többet, való életben pedig csak megfagyott a levegő, és nem erőltették nagyon ezt a barátkozás dolgot. Félre téve magamat, a neten is találok veszekedéseket hogy szegény pali csak annyit mondott hogy nem hisz benne, a másik meg már elküldte a melegebb éghajlatra. Ez miért van? Min változtassak hogy kikerüljem ezeket a helyzeteket? Ez miért érint másokat ilyen érzékenyen?

2021. márc. 3. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

"pedig evvel foglalkozom"

vs.

"milyen jegy vagy?"

Szerintem sokat kell meg vele foglalkoznod, de idovel belejossz :D

2021. márc. 8. 05:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Evvel foglalkozom autodidakta módon,nem pénzért,hanem a hobbim.

Szerintem is sokat kell még vele foglalkoznom,de nem úgy,ahogy te gondolod.

2021. márc. 8. 05:26
 13/13 A kérdező kommentje:
#10 Kos vagyok
2021. márc. 8. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!