Tetszik az a leírás ami növeli az egójukat ez által az üzenete is közelebb jön az olvasóhoz. De ha egy szűz jellemzést mutatsz meg egy baknak és azt mondod hogy az ővé akkor is magára veszi. A ciki rész hogy utána bevallod hogy nem az ő horoszkópja. Puszta pszichologia. Agya boldogsághormont termel tőle.
2020. szept. 3. 21:22
2/12 anonim válasza:
Van közvetlen tapasztalatod személyre szóló horoszkóppal?
2020. szept. 3. 21:23
3/12 anonim válasza:
2es. Tőlem vagy kérdezőtől kérded.
2020. szept. 3. 21:30
4/12 anonim válasza:
Mert hinni akarjak, hogy nem ok maguk, hanem valamifele felsobb erok, meg az egi korulmenyek felelosek a sajat sikertelensegukert, butasagukert, nem ok maguk.
2020. szept. 3. 22:09
5/12 anonim válasza:
Mert az inteligenciájuk nem haladja meg azt a szintet ami szükséges ahhoz hogy ne higyj el agyatlanul minden hülyeséget amit a neten olvasol hanem bizonyítékot keresel a valóságosságára az adott témának.
Millió egy bizonyíték van arra hogy a horoszkóp nem valós és 0 arra hogy valós lenne és ennek ellenére baromira sokan elhiszik hogy mégis valós. Ilyen szintű tudatlanság nem is értem hogyan alakulhat ki bárkiben is
2020. szept. 3. 22:18
6/12 anonim válasza:
Nem voltam pontos, valóban.
Kedves Kérdező! Van-e közvetlen tapasztalatod személyre szóló horoszkóppal?
Kedves 21:22-es! Van-e közvetlen tapasztalatod személyre szóló horoszkóppal?
2020. szept. 4. 06:18
7/12 A kérdező kommentje:
Egyszer a horoszkópom azt írta, hogy "ma anyagi sikerei lesznek".
Vettem két kaparós sorsjegyet, egyik se nyert, és a fizetésemet sem emelték.
2020. szept. 4. 06:29
8/12 anonim válasza:
06:18-as vagyok
Tehát nem személyes horoszkóp készült neked (a születési időpontod pontosítása után) hanem vettél egy Blikket, Kiskegyedet vagy ilyesmit? És abban olvastad a "horoszkópod"? Érdekelnek a részletek.
2020. szept. 4. 07:22
9/12 anonim válasza:
#8: szep mutatvany, amikor az egyik horoszkop-keszito ekezi a masik horoszkop-keszitot hogy az mekkora kokler, bezzeg amit o csinal, aaaaaz az igazi... nagyjabol ugyanaz mint a vallas: a tobbi 'istenseg' az hulyeseg, gyerekes nonszensz, bezzeg amiben en hiszek, az tuti valosagos!
2020. szept. 4. 07:55
10/12 anonim válasza:
6.os. szerintem az Itenniek nem személyre szolot olvasnak. Személyre szoló jellenzést tanár is tud írni rólad dr horoszkoptol fuggetlen az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!