A csillagok állásából meghatározott horoszkópban miért hisznek sokan?
Én azon egyszerű tényből kifolyólag, hogy minden ami van, energiát bocsájt ki. Erre van egy jó képlet is gravitációs kölcsönhatás néven.
Mindennek van egy saját frekvenciája, ami az összes általa kibocsájtott energiában egyedi. Míg fénysebességgel a tejútrendszerben lévő égitestek pár percre vannak tőlünk, addig a többiből a legközelebb is évekre, ha jól tudom, így aránylag az itteni égitesteknek eléggé a belső köreiben vagyunk. És ez fizikailag érzékelhető energiaspektrumokban is sok, pl mágnesesség, vagy gravitáció, de ugye még van sok más, ami hat ránk. És mint olyan, ami hat ránk, valamennyire befolyásolja bennünk lévő anyagot. Nem tudom, hogy annyira-e hogy az hatást gyakoroljon, de arra tippelek, hogy igen, főleg mert egy csomó olyan van, amiről nem tudunk, és amikről tudunk is, együttesen csak talán befolyásol.
5#ös, most írtam iq tesztet, hibátlan lett, 135 fölött van az iq-m.
Ezek hajlamosítások, ha létezne tökéletes ember, neki nem lenne sikertelensége, még is lenne személyisége, ami egy halom osztályba beosztható, amelyekből egyik a horoszkóp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!