Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akik hisznek a horoszkópban,...

Akik hisznek a horoszkópban, miért hisznek benne?

Figyelt kérdés
Tudtommal semmilyen tudományos magyarázat sincs rá. Ez ilyen hit kérdés?

2020. szept. 9. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Nemhogy nincs rá tudományos magyarázat, tudományos bizonyíték van rá, hogy nem működik.
2020. szept. 9. 13:37
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom, csak kicsit máshogy fogalmaztam meg a kérdést, így nem tűnt olyan támadónak, a végén még lehurrognak :) Ismerek sok embert, akiknek tudományos tényekkel bebizonyítottam, hogy hülyeség az egész, de mintha a falnak beszéltem volna :D
2020. szept. 9. 13:44
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

A tudatlanságból fakad a horoszkópban meg hasonló dolgokban való hit.

Anno az ősember azt látta, hogy belecsap a villám a fába, és az kigyullad. Nem tudta, mi történt, igénye viszont volt a magyarázatra, hát kitalálta, hogy isten megharagudott, azért sújtott le a villám.

A horoszkóp is hasonló. Akik hisznek benne, csak gyors, könnyen értelmezhető válaszokat akarnak, és különösebben az sem érdekli őket, hogy valóságalapja abszolút nincs.

2020. szept. 9. 13:45
 4/16 anonim ***** válasza:
17%
Mert sokszor bejön.
2020. szept. 9. 13:55
 5/16 anonim ***** válasza:
57%
Tulajdonképpen az álló óra is napi kétszer a pontos időt mutatja.
2020. szept. 9. 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
38%
Mert hülyék
2020. szept. 9. 14:02
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
Arra jó, hogy meg lehet magyarázni, miért nem siekrül neki semmi, nem ö a hibás, hanem a horoszkóp nem jó, meg nem passzol a másikéval!
2020. szept. 9. 14:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Neha jo hinni valamiben
2020. szept. 9. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem érdekel, hogy tudományosan nem bizonyított az igazságtartalma. Ahogy az sem, hogy azt állította valaki, hogy az viszont tudományosan bizonyított, hogy kamu. :D

Elolvasom, tenyleg igaz rám (nem a napi meg heti horoszkóp, hanem az általános) és innentől kezdve vicces és izgalmas olvasgatni az újságban hogy mi történhet velem a hónapban, akkor is ha ezek az újságos meg netes horoszkópok nem is rejtenek semmi igazat általában, csak egy újságíró csűrte csavarta a szavakat.

Ez olyan kis dili, mint a kaparós. 6 millió szelvényből 1 nyeri meg a 25 milliót, mégis vesszük mint a cukrot. Egyszer egyszer a horoszkóp is bejöhet, bár csak szerencse kérdése hogy valamit rá tudtál húzni magadra belőle, de akkor is izgalmas.

És én vallom azt is, hogy a legtöbb azonos horoszkópú embernek azonosak a nagy jellemvonásai (ettol még minden ember egyedi), mert én ezt tapasztaltam. Persze vannak kivételek, de én belelátom hogy pl. a tűz jegyűeket, az oroszlánt, a szüzeket simán feltudom ismerni általában. Aki nem hiszi el az így járt, akkor is ha a tudomány cáfolja. Nem is lehet mindent a tudománnyal megmagyarázni. :D Vannak jellemvonások amik feltűnnek egyikben és másikban, és ezek alapján elég jól be lehet lőni a dolgokat. De persze aki nem hisz a horoszkopban, ezek a dolgok annak mind kamuk lesznek.

Ez olyan mint a szellemek. Tudományosan azt állítják szellemek nem léteznek. Valaki azt mondja latott/erzekelt már szellemet. Ezeket az embereket az átlag bolondnak hívja. De igazából senki nem tudhatja hogy igazuk volt e. :D

2020. szept. 9. 18:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Utolso :D a szivembol szoltal :)
2020. szept. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!