Akik hisznek a horoszkópban, miért hisznek benne?
Ez ilyen okkult dolog, van aki fogékony rá és van aki nem. Nem a horoszkópban hiszek, hogy ma megtalálod az igazit vagy ilyesmi, hanem a jegyek jellemrajzaiban. A jellemrajzok alapján kategorizálhatóak az emberek. Ez nem azt jelenti, hogy ha azt írja az ezotéria, hogy két jegy mennyire jól kijön vagy mennyire nem, akkor az úgy is van. Vannak tulajdonságok, amik nagyon jellemzőek egy-egy jegyre, van akire teljes mértékben igaz a jellemzés, van aki csak hordoz bizonyos jegyeket. Nem vagyok asztrológus, nem tudom, hogy ez mitől függ de azonos jegyűek hordoznak azonos tulajdonságokat.
Halak-Barátságos, kommunikatív, álmodozó
Kos-Határozott, bátor, makacs
Bika-Türelmes, csökönyös, spórolós
Ikrek-beszédes, társasági, mozgékony
Rák-érzelmes, igényes, ragaszkodó
Oroszlán-öntelt, magabiztos, lusta
Szűz- precíz, kitartó, bizonytalan
Mérleg-költekezős, társaságkedvelő, egyensúlyra törekszik
Skorpió-bosszúálló, sz*x központú, kiszámíthatatlan
Nyilas-humoros, szabadság kedvelő, hódító
Bak-céltudatos, önfejű, kitartó
Vízöntő-egyéniség, független, szélsőséges
Minden anyag rezeg és hatást gyakorol minden más anyagra.
Minden ilyen hatás teljesen egyedi spekktrum az ismert és ismeretlen hatáskörökben( pl gravitáció, mágnesesség, egyéb sugárzások).
Fénysebeséggel a tejútrendszerben lévő égitestek alig pár percre vannak, míg mások több évnyire, ezért nem foglalkozunk a többivel, de azok is hatnak ránk valamennyire.
11 vagyok. Nem vagyunk egyformák. Van aki hajlik az okkult dolgokra. Természetesen nem léteznek szellemek, varázslók, boszorkányok, űrlények, tökéletes házasság és a teológia sem bizonyított. Istenben is vagy hiszel vagy nem.
Kedves Kérdező! Hogy miért hisznek? CSAK :D
#13 Red Vixen: oké, hatással van ránk valamennyire, hogy épp hol jártak a bolygók, amikor megszülettünk. (Előtte-utána nincsenek hatással?)
Fogadjuk el ezt az elméletet, hogy a horoszkóp hívők szerint azért vagyunk olyanok, amilyenek, mert azok a bolygók ott több millió fényévre épp akkor úgy álltak. Na most ha én attól vagyok lusta, vagy makacs, vagy csalfa, vagy jó fej, vagy kötekedő szemétláda, mert a Merkúr meg a Mars akkor épp közelített egymás felé, és ezek rezgéseket bocsátottak ki, akkor vajon nem befolyásolta-e a személyiségemet milliószor jobban az, hogy a kórházban a születésem idején épp melegítette-e az asszisztens Marika a mikróban a kávéját a kiskonyhában, vagy elment-e épp a kukásautó a kórház előtt, vagy milyen sűrű volt a repülőforgalom, netalán, hogy épp milyen műsor ment a tévében, rádióban? Komolyan kérdezem.
Mert a gyakorlatban működik.
Mármint nem a Nap-jegy szerinti újságos horoszkóp, hanem egy komplex radix-elemzés.
Innentől kezdve a beavatott embert nem érdekli, hogy a materialista csillagászok/fizikusok mit bizonyítottak be maguknak és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!