Miért pont a Skorpió jegyűek hisznek legjobban a horoszkópban?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ők vannak a legjobban rákattanva, írják nekik, hogy spirituálisak, de akkor ezek szerint ez a legspirituálisabb jegy, vagy mi lehet az oka?2020. jan. 14. 11:37
1/7 anonim válasza:
Speciel én BAK jegyű vagyok.
Sőt, én nem csak SKORPIÓ jeggyel találkoztam, aki hinne benne.
Sok más jegyű ismerősőm is hisz benne.
Elég komolyan.
2/7 anonim válasza:
Ezt is valami horoszkóp-szakértő írta meg? :-DDD
Én skorpió vagyok, de az egészet egy nagy humbugnak tartom.
3/7 anonim válasza:
Én skorpió vagyok, sok minden érdekel, de az nem azt jelenti, hogy hiszek is benne. A horoszkópban pont nem hiszek. Egy csomó ismerősöm (barát, volt osztálytárs) van, akikkel ugyanabban a hónapban születtünk, ugyanaz a csillagjegyünk , és mégis teljesen mások vagyunk.
5/7 anonim válasza:
Nem a skorpió jegyűek, hanem a leghülyébbek hisznek benne a legjobban.
6/7 anonim válasza:
Én bak jegyű vagyok, és az #1 válaszolóval teljesen egyetértek! Nekem is sok ismerősöm "hisz" benne, lényegtelen hogy melyik csillagjegyben született!
Egyébként meg nem hit kérdése, évszázadok óta tanulmányozzák az asztrológiát. Valakire illik a jellemzés, valakire nem, de általánosítva van benne igazság.
7/7 anonim válasza:
Én skorpió vagyok, és érdekel az asztrológia. Rendszeresen olvasok jellemzéseket a csillagjegyekről, és szerintem az ember személyiségéről sokat elárul az, hogy mi a horoszkópja. A családomban, környezetemben megfigyeltem az embereket, és sok fő jellemzőjük megegyezik a horoszkópjukban írtakkal. Nyilván nemcsak a horoszkóptól függ az ember személyisége, hanem az is számít, hogy ki milyen neveltetésben részesült, milyen géneket, tulajdonságokat örökölt, illetve az asztrológia nemcsak a napjegyből áll, több tényező is befolyásolja a jellemet, pl. az aszcendens. Nagyon nem mentem bele a témába, nagy szaktudásom nincs. Sok mindent kellene még tanulni, olvasni, hogy az ember teljesen megértse az asztrológiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!