Horoszkóp hívők miben hisznek még asztrológián kívül?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 14:48
1/11 anonim válasza:
nekem tetszik ez a 12 személyiségtípus felosztás és igazából ha igaz rád, igaz az is amit társít hozzád persze szerintem nem hülyeség kitöltened egy "real zodiac" személyiségtesztet" mert nem mindig az vagy, akinek születtél
2/11 anonim válasza:
Abban hiszek ami igaz. A horoszkóp rám mindig igaz, ezért hiszek benne.
3/11 anonim válasza:
De ki a tököm mondta, hogy az asztrológia szerint 12-féle embertípus létezik ? Aszerint sem ennyi van, ugyanis nemcsak a születési hónap számít. Max a bulvár szerint.
4/11 anonim válasza:
2: A horoszkóp is pont így működik, ahogy megindokoltad. Igaz rád (mert magadra tudsz venni általános állításokat), tehát igaz. Közben meg kamu, de hát a meggyőződés innentől fontosabb neked is, mint a valóság.
5/11 anonim válasza:
én hiszek a még a magnus piscisben, mert a saját szememmel láttam (hosszú lenne kifejteni, hogy mi vagy ki az a magnus piscis xd)
7/11 anonim válasza:
#2 na épp ez a baj az emberekkel. Van rá egy példa hogy igaz de mellette milliárdnyi ellenpélda mégis hisznek benne...
9/11 anonim válasza:
8: Aki hisz a horoszkópban, az szerintem pont magában nem hisz. Hiszen azt gondolja, hogy azért olyan, amilyen, mert a csillagok úgy álltak épp, ahogy, amikor született.
10/11 anonim válasza:
Az asztrologia nem vallas, sem nem ideologiai iranyzat, hanem egy idoszamitason alapulo szimbolikai rendszer.
Tehat ez olyan, hogy hiszel-e az Apple Watch-ban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!