Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Horoszkóp hívők miben hisznek...

Horoszkóp hívők miben hisznek még asztrológián kívül?

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 14:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
nekem tetszik ez a 12 személyiségtípus felosztás és igazából ha igaz rád, igaz az is amit társít hozzád persze szerintem nem hülyeség kitöltened egy "real zodiac" személyiségtesztet" mert nem mindig az vagy, akinek születtél
2020. okt. 7. 15:04
 2/11 anonim válasza:
38%
Abban hiszek ami igaz. A horoszkóp rám mindig igaz, ezért hiszek benne.
2020. okt. 7. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
De ki a tököm mondta, hogy az asztrológia szerint 12-féle embertípus létezik ? Aszerint sem ennyi van, ugyanis nemcsak a születési hónap számít. Max a bulvár szerint.
2020. okt. 7. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
2: A horoszkóp is pont így működik, ahogy megindokoltad. Igaz rád (mert magadra tudsz venni általános állításokat), tehát igaz. Közben meg kamu, de hát a meggyőződés innentől fontosabb neked is, mint a valóság.
2020. okt. 7. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:
én hiszek a még a magnus piscisben, mert a saját szememmel láttam (hosszú lenne kifejteni, hogy mi vagy ki az a magnus piscis xd)
2020. okt. 7. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Mbti, enneagram.
2020. okt. 7. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
#2 na épp ez a baj az emberekkel. Van rá egy példa hogy igaz de mellette milliárdnyi ellenpélda mégis hisznek benne...
2020. okt. 7. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Magamban.
2020. okt. 7. 22:08
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
8: Aki hisz a horoszkópban, az szerintem pont magában nem hisz. Hiszen azt gondolja, hogy azért olyan, amilyen, mert a csillagok úgy álltak épp, ahogy, amikor született.
2020. okt. 8. 09:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az asztrologia nem vallas, sem nem ideologiai iranyzat, hanem egy idoszamitason alapulo szimbolikai rendszer.

Tehat ez olyan, hogy hiszel-e az Apple Watch-ban.

2020. okt. 14. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!