Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tényleg a Rák, a Mérleg és a...

Tényleg a Rák, a Mérleg és a Skorpió a legrafkósabb jegyek mindközül?

Figyelt kérdés

Rák, Mérleg, Skorpió ők 3-an nagyon nagyon rafkósak.

A Mérleg is legbelül nagyon okos, csak úgy van vele a Mérleg, ha hülyének gondolják, nem várnak el tőle semmit és békén hagyják, leszállnak róla.

De amúgy a Rák és a Mérleg és a Skorpió 3-an a legrafkósabb jegyek.

tegnap 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De jó akkor rafkós vagyok? 🦀
tegnap 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a halakról olvastam, hogy a legfondorlatosabb jegy . Én halak vagyok.
tegnap 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát én mérleg vagyok és Pont az a legfontosabb dolog az életemben hogy mindenki tudja hogy okos vagyok. Úgyhogy ez nem igaz
tegnap 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

A vízjegyek érzelmileg csapkodnak összevissza, a levegőjegyek bizonytalanok önmagukban, a tűzjegyek túl impulzívak és őszinték, a földjegyek pedig stabilak és magabiztosak.

Szerintem a legrafkósabb jegyek a földjegyek, néha még a tűzjegyek, mert ezekben van magabiztosság, talán még az Ikrek a kétszínűségével, mert neki tényleg a vérében van a hazudozás, manipuláció. Sok politikus Ikrek (pl. Orbán, Gyurcsány, Trump:).

tegnap 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
1. A Rák nem rafkós csak gyáva, befolyásolható és sunyi. Meg lehet enni reggelire!
tegnap 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
A Halak a vízjegyek közül a legokosabb, kedvesebb, de ha valakinek oda lép, csak egyszer teszi meg, de az ott is marad.
ma 03:13
 7/7 A kérdező kommentje:

A Mérleg azért rafkós a levegő jegyek közül, mert a Mérleg mindenben a kis kapukat keresi.

Sokat elmélkedik magában a Mérleg, de mivel a kényelmet szereti a Mérleg, hogy úgy legyen minden, ahogy ő szeretné, hamar meg tudja találni a Mérleg mindenben a kis kapukat.

ma 03:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!