Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mit gondoltok a szűz csillagje...

Mit gondoltok a szűz csillagjegyű nőkről/lányokról?

Figyelt kérdés
válaszotok után kérlek írjátok oda a saját csillagjegyeteket is <3

2020. dec. 22. 01:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%
A szűz jegyűek szeretnek engem. A férjem is szűz, és a legjobb barátnőm is, illetve az összes volt kolléganőm, akikkel valamiért még tartom a kapcsolatot. Pedig én nem vagyok egy jó ember, kos vagyok. Valahogy mindig úgy alakul, hogy akiket megkedvelték, később kiderül hogy szűz jegyűek, az én teljes ellentéteim.
2020. dec. 22. 10:07
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Igen,rend takarítás és tisztaság mániás.Mindenben a tökéletesre törekszik.Nagyon fontos neki a látszat.Nagyon anyagiak.Ha jól megy a szekér kissé rongyrázós, szeret dicsekedni.Akkor is többet mutat kifelé ha kevesebb van.

Kínosan ügyel rá, hogy őt aztán semmiért ne lehessen megszólni.

A repedt bejglit kidobja a tyúkoknak,de nem teszi a vendég elé.Ezt konkrétan megcsinálta egy Szűz jegyű nő.

Ha mesélsz valamint, egyből van egy hasonló,a tiednél sokkal érdekesebb sztorija ami róla szól.Amúgy nagyon sok köztük a kimondottan szép nő.Csinosak,a hajuk és a ruhájuk is rendben.

Mindig van egy jó tanácsuk.

Engem csak az anyagias,dicsekvő oldaluk idegesít.

Nyilas vagyok

2020. dec. 22. 10:13
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Pszichopaták. Nincs bennük humorérzék, jóindulat, kedvesség, viszont sértődékenység és beszólás, okoskodás annál több és a pénzimádat, gyerekutálat. Nem feleségnek valók, az tuti!
2020. dec. 22. 10:29
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

Rendetlen, hanyag a környezetére. Szeret amúgy is elnagyolni, amit csak lehet, kevés dolgot vesz komolyan. Viszont emiatt a külsőségek nem olyan fontosak neki, mint az átlag embernek, inkább mély érzésű, és a felszín mögötti dolgokat tartja lényegesnek. Nem igazán anyagias, kevésbé érdekli az emberek véleménye, kivéve a hozzá közel állókat.

Bak/F

2020. dec. 22. 10:33
 15/24 anonim ***** válasza:
39%

Akiket én ismerek nagyon jó anyák.Szeretik a gyerekeket.

A gyerekeik barátait, és az ő barátaik gyerekét is úgy babusgatják a szűz nők mint a sajátjukat.

Feleségnek nem tudom milyen,mert nő vagyok.Ha valakire szívesen bíznák a gyerekem az a Szűz nő ismerőseim közül lenne.

Nyilas

2020. dec. 22. 10:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15# Az anyam is szeret minden gyereket. Az ismerősökét, minket is. De mindemellett is hosszu tavon kibirhatatlan szemelyisegek, akik a sajat gyerekuket is kikeszitik a heppjeikkel. Max azokat nem akik elbirjak viselni ezt. De az ilyenek altalaban csak a kulsosegeket latjak. Hogy hu de jo fej, hu de belevalo. Csak az a szuz nem ugyanugy viselkedik hosszu tavon, 4 fal kozott, mint neked, munkaban, vagy heti 1-2x egy barati csevereszesen.
2020. dec. 22. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Nekem van egy szűz jegyű lánybarátom. Tőlem nagyon távol áll személyiségileg,bár én vízöntő vagyok. Amilyennek én látom őt:nagyon analitikus, mindent részletez, előre megtervez. Összességében nagyon rendszerető meg fegyelmezett is. Anyagiasnak is mondanám kicsit, bár nem a legjellemzőbb tulajdonság,de azért ott van benne. Nagyon érzékeny ember, sokszor kell vigasztalnom, ami eléggé kiakaszt néha. Főleg akkor amikor egy pasi kihasználja a naivitását. XD Az viszont, hogy nem akar gyereket az tuti. Mindig felhozza, hogy ő aztán nem nem akar kölköt ebbe a világba szülni. Nekem nem szimpi annyira ez a személyiség. Haverként elmegy, de egy párkapcsolatban meghülyülnék néha tőle. XD
2020. dec. 23. 13:34
 18/24 anonim ***** válasza:
12%
Nevetséges, hogy csillagjegyeknek tulajdonítotok emberi tulajdonságokat.
2020. dec. 23. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#18 akkor te nevetgélj.

Biztos rád is igaz a sajátod:-)

2020. dec. 23. 14:05
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
Igen, persze, attól vagyok olyan, amilyen, hogy a Mars meg a Jupiter hogy állt a születésem percében. Hogyne. A szüleimnek, a neveltetésemnek semmi köze hozzá, sem azoknak az ingereknek, hatásoknak, amik értek az eddigi életem során.
2020. dec. 23. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!