Mit gondoltok a szűz csillagjegyű nőkről/lányokról?
Igen,rend takarítás és tisztaság mániás.Mindenben a tökéletesre törekszik.Nagyon fontos neki a látszat.Nagyon anyagiak.Ha jól megy a szekér kissé rongyrázós, szeret dicsekedni.Akkor is többet mutat kifelé ha kevesebb van.
Kínosan ügyel rá, hogy őt aztán semmiért ne lehessen megszólni.
A repedt bejglit kidobja a tyúkoknak,de nem teszi a vendég elé.Ezt konkrétan megcsinálta egy Szűz jegyű nő.
Ha mesélsz valamint, egyből van egy hasonló,a tiednél sokkal érdekesebb sztorija ami róla szól.Amúgy nagyon sok köztük a kimondottan szép nő.Csinosak,a hajuk és a ruhájuk is rendben.
Mindig van egy jó tanácsuk.
Engem csak az anyagias,dicsekvő oldaluk idegesít.
Nyilas vagyok
Rendetlen, hanyag a környezetére. Szeret amúgy is elnagyolni, amit csak lehet, kevés dolgot vesz komolyan. Viszont emiatt a külsőségek nem olyan fontosak neki, mint az átlag embernek, inkább mély érzésű, és a felszín mögötti dolgokat tartja lényegesnek. Nem igazán anyagias, kevésbé érdekli az emberek véleménye, kivéve a hozzá közel állókat.
Bak/F
Akiket én ismerek nagyon jó anyák.Szeretik a gyerekeket.
A gyerekeik barátait, és az ő barátaik gyerekét is úgy babusgatják a szűz nők mint a sajátjukat.
Feleségnek nem tudom milyen,mert nő vagyok.Ha valakire szívesen bíznák a gyerekem az a Szűz nő ismerőseim közül lenne.
Nyilas
#18 akkor te nevetgélj.
Biztos rád is igaz a sajátod:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!