Szűz csillagjegyű gyerekek jellemzői? Mik a tapasztalatok?
Kedves Anyuka! Igaz, kicsit elkeseredett hangnemben írt a kedves #1-es, de szerintem érdemes volna odafigyelni arra, amit írt, mert jó szándék vezérelte. A napjegy önmagában rettentően keveset jelent. (Amikor azt mondjuk, hogy "XY szűz", a napjegyét nevezzük meg.) Az ember sorsáról jóval többet mond a születési képlet.
Online igen sok helyről le lehet kérni a születési képletet (pl. [link] /most kerestem rá, de talán találsz magyar honlapot is/), érdemes vetned rá egy pillantást, egyből látszódni fog, milyen bonyolult ez a dolog. VISZONT: az internetes, "automata" jellemzéseket nem érdemes elhinni... Inkább egy asztrológiában jártas személyt kérj meg arra, hogy segítsen az értelmezésben, illetve ha érdekel a téma, indulj el Te is ezen az úton. Ez életed végéig el tud kísérni, ha hagyod. Soha nincs olyan, hogy egyszer csak már nem lehet tovább elemezni a képletet. Nagyon leegyszerűsítve életünk során "hordozói" vagyunk a képletünknek, és ez lép úgymond interakcióban a világ aktuális állásával. Mindig.
Sok sikert! És kedves #1, én értékelem a törekvésedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!