Van itt Rák férfi szűz csillagjegyű lány páros? Hány éve vagytok együtt?
Utolso,ha enyire rosszak,miért volt 4 is belöle???Valami csak megfogott bennuk!Csak kérdem,mert érdekel.
Mi vezetett végul szakitashoz?
Nem minden rák és szűz jegyű ember egyforma. Az asztrológia nemcsak napjegyből áll. Remélem nem komoly a kérdés.
Egyébként én még normális szűz jegyű emberrel nem találkoztam, főleg nem nővel. De elhiszem, hogy létezik ilyen, mert mint mondtam, nemcsak az számít ki melyik hónapban született.
3: azért mert szoktam adni esélyt ha elsőre megvan a szimpátia és ezek a férfiak mind nagyon kitartóan nyomultak. Amikor úgy igazából megismertem őket jöttem rá, hogy én nem arra vágyom egy kapcsolatban amit ők képviselnek. Nekem egyszerűen túlontúl érzelgősek, bizonytalanok voltak és rámakaszkodtak. A 4-ből 3 ráadásul a szakítás után is zaklatott, volt amelyik éveken át hívogatott és a lakásomhoz mászkált éjjel, leveleket hagyott a postaládámban, a másik szétverte a buszmegállót és odaírkálta a nevemet egy csomó nyilvános helyre, lesült a bőr a képemről.
Hozzáteszem egy kos lett végül a férjem ami a papírforma szerint szintén nem egy ígéretes páros a szűzzel de vele minden tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!