Szűz csillagjegyű lányt miért nehéz ennyire meghódítani? Nektek hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 13:49
1/14 anonim válasza:
Nem a horoszkóptól függ.
Egyik barátnőm szűz és kb 2 szép szóval már meg is hódítottad.
2/14 anonim válasza:
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy ez a csillagjegytől függ. Gondolom van egy lány (aki teljesen mellékesen szűz csillagjegyű), akit nehéz meghódítani. Hogy miért? Talán nem vagy az esete. Vagy ezer más ok lehet, aminek az égvilágon semmi köze a csillagjegyekhez.
3/14 A kérdező kommentje:
Olyan ne írjon aki nem hisz benne!
2020. okt. 8. 13:57
4/14 anonim válasza:
Miben nem hisz? Magyarázd már meg kérlek, hogy a horoszkóp miben befolyásol téged például.
5/14 anonim válasza:
Ez a természetétől függ, nem a horoszkópjától.🤦♀️ Ne egy csillagjegytől várjatok már mindenben útmutatást, vagy válaszokat.
6/14 anonim válasza:
5: De hát miért? Egyszerűbb a csillagokra fogni, hogy balfasz vagyok, mint magamban keresni a hibát, nem?
7/14 anonim válasza:
5ös vagyok, végülis mondasz valamit.🤷♀️😂
8/14 anonim válasza:
Nekem nincs semmi bajom ha valaki hisz az asztrológiában.
De az nem csak annyiból áll,hogy minden 08.23 és 09.23 között született szűz csillagjegyű ember ugyan olyan és le lehet vonni bármi következtetést ,hogy miért viselkedik úgy ahogy.
9/14 anonim válasza:
Ezért szoktam mondani, hogy a legostobább, legszerencsétlenebb emberek fogják a dolgot a csillagok állására. Mint ha saját akarta nem is lenne senkinek. Szánalmas, hogy mennyien rekedtek meg szellemileg ezen a szinten. Akárki akármit mond.
10/14 anonim válasza:
Jobban függ a hold- és a vénuszjegytől, mint a napjegytől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!