Mit gondoltok a szűz csillagjegyű nőkről/lányokról?
Anyagiasak, jól értenek a pénzhez. Nincs humorérzékük, a párkapcsolatban is a pénz az elsődleges a számukra. Fegyelmezettek, kitartóak.
Pont az ellentéteim, én Nyilas vagyok.
Valóban jól értenek a pénzhez, de az én szűz ismerőseim nem anyagiasak, legalábbis nem vettem észre rajtuk
Nagyon kritikusak, precízek, maximalisták, akaratosak, általában az van amit ők akarnak, az élet minden területén, tehát munkában, párkapcsolatban egyaránt, így hamar átlendülhet toxic dologba az egész. Nagyon hamar felhúzzák magukat semmisegen, sértődékenyek.
Mindemellett segítőkészek, gondoskodoak, és ha valakit szeretnek azt nagyon szeretik és védelmezik.
én úgy vettem észre hogy nagyon jó a humorérzékük, jól alkalmazzák a szarkazmust és az nekem pl vicces
Én bak vagyok
Az én anyám szűz. A szappant is megmossa kézmosás előtt. Rendmániás, nagyon precíz, és munkamániás. Folyton keresi a hibát a másikban és ha ezt megtalálja, jól ráolvassa az illetőre, ő pedig ilyenkor nagyon örül magának. Humorérzéke egyáltalán nincs, nagyon merev és prűd.
Én oroszlán vagyok.
Lusta,de mindent elvár,okoskodó,mindent IS jobban tud,a kritikát nem viseli jól. Humorérzék nincs,megsértődik hamar,főleg ha a külsejére teszel megjegyzést.
Mérleg vagyok,de masszív nyilas beütéssel az aszcendens miatt
Aki nőket ismertem, kétszínűek voltak. Nem egy helyről hallottam vissza miket mondtak a hátam mögött. Gyerekkori legjobb barátnőm is Szűz volt, ritka gonosz kislány volt. Sosem örült a sikereimnek, sőt megsértődött ha jobb voltam valamiben nála.
Rák vagyok Szűz aszcendenssel, kicsit paradoxon :)
Rosszindulatú, irigy, hazudozós, szarkavaró, pletykafészek, kicsinyes.
Mindig, mindent jobban tud. Kioktat mindenkit, de śegg hülye.
Beszól, piszkál, ha visszaszólsz kiröhög sátáni kacajjal vagy visítva hazudozik valamit.
Kibírhatatlan!!!
Ez a nyomorult jellem az anyósom.
Én vízöntő, skoprió ascendenssel.
Tapasztalatból mondva: a szűz nők precíz, rendmániás emberek (eskü, egy steril dobozban a legboldogabbak), maximalisták és ha bármi hibát észrevesznek, akkor kíméletlenül odamondják. Gyöngédséget nem ismerő, nagyon makacs és mégis lusták, de a pénzt azt nagyon szeretik. Prűd és hideg, mint a jégcsap, kedves szót nem kell várni, max. ha érdekében áll.
Apám új felesége, egyik exem anyja és még sok más "aranyos" nő mutatkozott be így a szűz égisze alatt.
Én bika vagyok oroszlán aszcendenssel (bika hold)
Az en anyam is szuz. Detto ugyanez. Rendmanias, takaritasmanias, mindig mas a hibas mindenert, senkinek nem jó a munkaja, senki nem er fel hozza, mindenbe belekot, a munakhelyen is mindenkivel baja van, mert hogy allitasa szerint csak o dolgozik jol, csak neki van fontos munkaja, nelkule ossze omlana a ceg. Mindemellett lusta is, azert vegez egyedul sok munkat hogy masoknak jol beolvasson vele, hogy o mennyi mindent csinal. A penzre pedig valoban ra van kattanva. Ha nincs, azt mondja hogy nincs, ha van, akkor is azt mondja hogy nincs, mindekozben sajat maga hulyesegeire szanja azt, mert o sem tudja kezelni a sok penzt, 100 ft-on is probal sporolni.
Egyaltalan nem humoros, szerintem csak hiszi magarol. Tarsasagban nema csend szokta kovetni a vicceit.
Szerintem egy abszolut rossz szemelyiseg. Neha vannak jo megszolalasai, oszinte szemelyiseg, es a baratain probal mindig segiteni. Ennyi a jo kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!