Melyik azok csillagjegyek nem lehet manipulálni?
Önmagában a csillagjegyes gondolkodás egy manipulált állapot.
Tehát minden csillagjegyben hívő manipulálható és becsapható.
Ikrek. Mindent észrevesz. Ha egy kicsit is másmilyen hangsúlyban szólsz hozzá már rögtön gyanakodni kezd, mivel kicsit paranoiás szóval ez előnyére is válik sokszor.
Én most magamból indulok ki, de ha valaki megpróbál meggyőzni valamiről ami ellentétes a saját elképzelésemmel, általában "már csak azért sem" alapon teljesen mást csinálok vagy mondok, mint amit a manipuláló személy el akar érni.
Saját magamat kicsit a bakokhoz tudnám hasonlítani egyébként. Élek a saját világomban és igyekszek mindent úgy alakítani (embereket, környezetemet), hogy az én világomhoz illeszkedjen.
Lehet hogy nem vagyok egy tipikus ikrek, de azért más ikreken is észrevettem már hogy szinte lehetetlen manipulálni őket.
Egyébként a legjobban a skorpiók szoktak próbálkozni, de aztán feladják, mérgelődnek egyet hogy nem jött össze az átlátszó tervük. A legvégén pedig jövök én és átveszem a szerepeket. Na akkor koppanak hatalmasat! :)
Mi ez a nagy skorpió utálat itt a gyk-n? :D Azért tudnak manipulálni jobban mint mások, mert jobban ismerik a lelket mint a többi csillagjegy, tudnak a szemből, tetstbeszédből olvasni. Ettől még nem mindegyik skorpió gonosz.
Egyébként az előzővel teljes mértékben egyet értek, az ikrek manipulálhatatlan mert nagyon öntudatos és laza, kicsit a bakhoz hasonlít ebben a tulajdonságában.
Azt még akartam írni (előző vagyok) hogy én skorpió vagyok a húgom ikrek és nagyon jól kiegészítjük egymást. Én a tűzbe mennék érte ha kellene, sokszor próbálom neki elmagyarázni, hogy mivel kéne óvatosabbnak lennie és pontosan tudja azt is, hogy nekem nem tud hazudni.
Én meg a sok papolás ellenére persze tudom jól, hogy nincs az a helyzet amit ő ne tudna megoldani a furfangos kis eszével.
Összességében én vagyok a naivabb, ő sokkal okosabb és objektívebb nálam, bárkit át vág a palánkon ha akar. És tényleg nagyon nehéz őt átverni és eléggé paranoiás is. Egyszer ott aludt a barátom nálunk és a húgomnak nem akartuk anyával elmondani, mert az ő barátját nem kedvelte és nem akart magyarázkodni. A húgom természetesen egyből kiszúrta a plusz egy fogkefét de még a cigi csikkeket is a hamutálban, hogy nem az a márka amit én szoktam szívni :D
Szerintem az főképpen az utálat forrása, hogy az emberek nem tudják "megemészteni" azt az energiát amit a skorpiók képviselnek.
Én nem utálom őket, viszont amikor előtör bennük az irányítási kényszer, na azt egyből észreveszem és rögtön megbolygatom a "szálakat" :D
Ez egyébként némiképp hasonló mint, nálunk, mármint ez a dolog, hogy nem vagyunk azok a tipikus ugráltatható jegyek. Szóval a skorpió és ikrek ebből a szempontból eléggé hasonlóak.
Amúgy én egy az egyben olyan vagyok mint a húgod. :)
Csak én már 28 vagyok és férfi. :D
23-as voltam.
#26 akkor én egy laza skorpió vagyok, pont nem érdekel, hogy mások mit csinálnak. Sosem akartam senkit irányítani. Manipulálni is max azt akit nagyon szeretek és nem akarom, hogy baja essen.
Egyébként nem csak a húgom, de a bátyjám is ikrek és ő is nagyon hasonló, mint amiket korábban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!