Melyik azok csillagjegyek nem lehet manipulálni?
Vízöntő, Nyilas, Ikrek
Ők jó emberismerők
15, olyat, hogy amúgy a bika a legkitartóbb, legmakacsabb jegy elméletben. Amúgy meg azért állítják párhuzamba a kettőt, ha ennyire érdekelsz kedves Biológus, mert mindkettő úgymond "megmakacsolja magát". De én is tudom, hogy nem az az állatfaj, viszont te igen szőrszálhasogató vagy, hogy a mondanivalómból ennyi ragadt meg.
Mindegy, nem vitatkozom veled, mivel egyébként meg a kérdésre kéne válaszolni, nem másokat piszkálni, akik a kérdésre válaszoltak. Nem is értem ezt a sok lepontozást.
A Skorpió eléggé manipulálható, amilyen jól csinálja, épp olyan könnyen esik csapdába is, mert általában jóhiszemű. A Rák, a Halak és a Bika is könnyen áldozat lesz. Oroszlán szintén zenész, bár ő a legcselesebb. Ha felismeri, hogy manipulálva van, elhiheti a màsikkal, hogy milyen jól csinálja, de fejben már egy lépéssel előrébb jár. Ettől függetlenül naiv. Főleg, addig, amíg neki minden jó.
A legnehezebb a bakot, mert nagyon makacs, teljesen más világ.
Vízöntő is rafinált, így hamar felismeri. A Kos utálja, ha el akarják tántorítani a saját terveitől, amit mond az úgy van, de nem lehetetlen.
Nekem a Skorpió ismerőseim közül 1 van aki nagyon szeret(ne) manipulálni mindig mindenkit, de ő ugyan úgy ilyen könnyen manipulálható. Én Vízöntő vagyok és mindig átlátok rajta, aztán, ha nem jött össze neki akkor mindig neki áll feljebb.
A többi normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!