Az sem mindegy, milyen oroszlán az az oroszlán. Annak is van két típusa; introvertált és extrovertált. Valamint sok függ az aszcendenstől is. Extrovertált oroszlánt nehezebben manipulálsz, mint egy introvertáltat, ha meg az introvertáltnak ráadásul van egy nyilas aszcendense is, akkor messze nem egy irányítás mániás emberről beszélünk.
A bakot nehéz manipulálni, zárkózott, megfontolt és makacs.
A kost sem egyszerű. Amit egy kos a fejébe vesz, az úgy lesz, senki nem tántoríthatja el a céljától. Persze, ha még fiatal és van egy halak aszcendense az illetőnek, akkor lehet rá hatással lenni.
2020. júl. 21. 15:17
3/28 anonim válasza:
Halak, amióta tudatosan figyelek az ilyen dolgokra, tájékozódok, véleményt nyilvánítok dolgokról,jobban kiismerem az embereket, nehezebb manipulálni.
2020. júl. 21. 16:19
4/28 anonim válasza:
Én még olyan skorpiót nem láttam, akit lehet manipulálni.
2020. júl. 21. 17:06
5/28 anonim válasza:
A halak is inkább manipulálni szokott, nem őt manipulálják
2020. júl. 21. 17:06
6/28 anonim válasza:
Jaj, már megint te? Kitartó egy kérdező vagy, azt mondjuk nem lehet elvenni tőled :D
2020. júl. 21. 17:25
7/28 anonim válasza:
Előttem szólókon csodálkozom, nekem a Halak ismerőseim rendkívül könnyen befolyásolhatóak. Talán a Szűz kevésbé, az szokott ragaszkodni a saját hülyeségeihez.
2020. júl. 21. 17:26
8/28 anonim válasza:
Szerintem a bakot, szűzet nem lehet vagy nehezen; makacsak, megfontoltak, leszaromemberek (nem érdekli őket, hogy más mit akar / gondol) és a szűz hamar átlát a rostán.
A kos rendkívül céltudatos, ha kitalál valamit akkor attól eltántoríthatatlan, mondhat bárki bármit.
A skorpió AKA a manipulació koronázatlan királya nem esik a saját csapdájába többnyire.
És szerintem a vízöntőt sem egyszerű, mivel nagyon elvont és a felsőbbrendűségérzete sem nagyon hagyja, hogy azt csinálja amit más diktál.
Ettől függetlenül ez nem horoszkóp-függő.
2020. júl. 21. 17:33
9/28 anonim válasza:
Szűz vagyok kos aszcendenssel, ember legyen a talpán aki manipulálni szeretne, nem igazán lehet, azonnal rájövök és az érzelmi manipulálás is hidegen hagy. Maximum akkor működik, ha útközben rájövök, hogy amit a manipulatív ember rajtam el akar érni az valahol érdekemben áll és akkor úgy változtatom a tervet hogy a manipuláló is békénhagyjon és én is profitáljak. Más emberekről nem tudok nyilatkozni.
2020. júl. 21. 17:43
10/28 anonim válasza:
Szerintem erre nincs konyhakész recept, bika vagyok és az nyakas fajta. Nem véletlen mondják, hogy "makacs, mint az öszvér." Meg én vagyok, aki meggyőz másokat, nem ők engem. Xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!