Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ráknak legtöbbször szűz...

Ráknak legtöbbször szűz csillagjegyű lelki társa?

Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Rák nő vagyok. 25 éve egy szűz a társam. Határozottan igen a részemről.
2020. júl. 18. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
56%

Ja, sok rák azt hiszi hogy a szűz a lelkitársa de valójában csak a szűz az egyetlen olyan jegy amelyik hatalmas önuralommal van megáldva és pókerarccal veszi azokat amitől az összes többi jegy hanyatt-homlok menekül. Ez nem jelenti azt, hogy a szűz nem tépi a haját tőle belül, csak ez nem látszik kívül, a ráknak pedig a látszattörődés is elég ahhoz, hogy odáig legyen meg vissza.

Valamilyen oknál fogva amúgy a rákok nagyon imádják a szűzet, ez a tapasztalatom de hogy miért azt nem tudom mert egyikkel sem működött a kapcsolat, viszont utána mindegyik éveken át zaklatott azzal, hogy én voltam a nagy Ő nekik, lol.

Nyilván az első válaszoló is alátámasztja, hogy van valódi rák-szűz sikersztori is de nekem ez pl nem jött össze pedig esküszöm, elsőre kedveltem a rák pasikat akikkel dolgom volt.

2020. júl. 19. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!