Ráknak legtöbbször szűz csillagjegyű lelki társa?
Ja, sok rák azt hiszi hogy a szűz a lelkitársa de valójában csak a szűz az egyetlen olyan jegy amelyik hatalmas önuralommal van megáldva és pókerarccal veszi azokat amitől az összes többi jegy hanyatt-homlok menekül. Ez nem jelenti azt, hogy a szűz nem tépi a haját tőle belül, csak ez nem látszik kívül, a ráknak pedig a látszattörődés is elég ahhoz, hogy odáig legyen meg vissza.
Valamilyen oknál fogva amúgy a rákok nagyon imádják a szűzet, ez a tapasztalatom de hogy miért azt nem tudom mert egyikkel sem működött a kapcsolat, viszont utána mindegyik éveken át zaklatott azzal, hogy én voltam a nagy Ő nekik, lol.
Nyilván az első válaszoló is alátámasztja, hogy van valódi rák-szűz sikersztori is de nekem ez pl nem jött össze pedig esküszöm, elsőre kedveltem a rák pasikat akikkel dolgom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!